Klantvriendelijk bedrijf👌🏻Alles gaat in overleg en je krijgt mooi een indicatie van wat de reparatie kosten ongeveer gaat worden. Een dag voor onze vakantie gaf de kuga een motor storing en werd dezelfde dag nog gerepareerd 👍🏼👍🏼zodat we zonder zorgen toch nog met eigen auto weg konden. Onze Kuga 2010 loopt weer als een trein 🚄
Goed/Prima
Die zijn werkelijk prima.
Ja, wat zal ik van dit bedrijf zeggen. Een goed bedrijf met uitmuntend personeel. Respectvol, kundig, en vooral klantvriendelijk. G\'woon een 10 waard.
goede service en direct zoeken naar een oplossing!
bij jitze kan alles en is nooit iets te veel wat de auto aan gaat je kan er altijd te recht
Een vertrouwd adres voor onderhoud en advies waar vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
Goede communicatie Zeer correcte behandeling Denken mee met de klant Ontzorgen de ondernemer
Het is altijd heel plezierig bij deze garage.
Altijd snelle goede service met gepaste oplossingen.
Dit is een fantastisch bedrijf. Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en klantgericht. De service is geweldig. Ik ben een zeer tevreden klant.
prima ervaringen met auto bedrijf Hoogterp
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde