Alles wat onder het kopje staat (Over ons) ben ik het volledig eens.
Top service
Uitstekende en snelle service
Bij inruil oude auto en aankoop occasion ben ik prima te woord gestaan. Geen opdringerige verkoop en wel interesse in de potentiële klant. Tevens altijd alle rust en open voor vragen e.d.. Ook enkele kleine probleempjes met de auto konden bij een garage in de buurt verholpen worden. Ik ben zeer tevreden.
Zeer vriendelijk personeel, eerlijk en oprecht. Auto\'s worden niet aan gesmeerd. We kregen alle ruimte om de auto te bekijken. Laag drempelig en gastvrij.
Zeer flexibel, staan altijd voor je klaar. Reparaties altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd, dit al meer dan 15 jaar.
Al vanaf de tachtiger jaren klant bij Hoogterp. Een zeer persoonlijke benadering en bediening van de klant. Uitermate servicegericht en altijd meedenken met de klant.
Zoals altijd een zeer prettg contact met Jitze Hoogterp.
Prima klantvriendelijk bedrijf
zeer tevreden over de service.
een garagebedrijf wat duidelijk is in haar policy, communiceert met je bij koop en onderhoud en als het achteraf niet goed is wordt naar een passende oplossing gezocht
goed overleg en goede service
Uitstekende service bij Jitze Hoogterp. Fijne uitleg en verstand van zaken. Bij het inruilen van de oude auto nog even checken of ik niks was vergeten. Het zijn de kleine dingen die gewaardeerd moeten worden. Nieuwe auto bevalt prima.
als altijd zeer goede ervaringen, deskundig personeel, behulpzaam, en goede garantie
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde