Problemen worden altijd opgelost. Reparaties worden altijd uitgelegd en overlegd, voordat men tot vervanging/reparaties over gaat.
Fijn bedrijf. Duidelijke communicatie. Erg fijn geholpen
Altijd goed ontvangen en adequaat geholpen.
zeergoed
Sericebeurt en apk gekregen zonder dat dit was overeengekomen.
uitstekend
Een prima bedrijf
Goed Klantvriendelijk Meedenkend
Nog maar korte tijd klant,maar de ervaringen zijn positief.
Prima no nonsens bedrijf! Duidelijke afspraken en attent maar vooral vakkundig personeel!
Goed behandeld en een aanrader voor een ieder die een auto zoekt en zeer klantvriendelijk
Een betrouwbaar bedrijf, leuk personeel.
Is een goed bedrijf en zeer klantvriendelijk, alles wordt goed overlegd en uitgelegd samen met de klant, zodat een ieder tevreden is. En je er als klant met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. En dus zeker weer terug komt. Kan nog menig garage een voorbeeld aannemen, ( spreek uit ervaring )
Wij zijn een zeer tevreden klant,wij komen al meer dan 25 jaar bij Jitze Hoogterp.
we werden vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan.
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde