Altijd goed

Ze doen wat ze moeten doen goed.

Altijd prettig behandeld.

Betrouwbaar en ook prettig dat Erwin de auto haalt en weer terug brengt.

Niet goed voorbereid.

Er stond geen vervangende auto klaar, en kreeg uiteindelijk een oude niet degelijke auto mee.

Onderhoud werkzaamheden goed uitgevoerd

Het onderhoud is uitgebreid uitgevoerd met een videoreportage en uitgebreid besproken. Tevens een uitgebreid onderzoek gedaan naar een een storing die was opgetreden.

Prettige benadering en afhandeling

uitstekende service

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig

Een autobedrijf waar de service perfect is.

Je wordt snel en keurig te woord gestaan met een prima service. Ze denken goed met je mee. Ik ben nog steeds dik tevreden evenals mijn kinderen die hun auto hier ook in onderhoud hebben.

prima geholpen

Nadat ik de auto een week had ging de accu kapot. Deze is vervangen voor een nieuwe en er waren voor mij geen kosten aan verbonden.

Goed behandeld en auto perfect afgeleverd

Vanaf het bekijken tot ophalen van de auto vlot en service gericht geholpen.

Staan altijd voor je klaar

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Hebben overal een oplossing voor

Prima reparatie

De auto moest voor een check in relatie tot de mobiliteitsgarantie van Ford. Meteen de nokkenasafsteller vervangen vanwege olielekkage.

geweldig

Al tientallen jaren goede en betrouwbare service.

Fantastisch!

Mijn auto had een lekkage in de ruimte waar het reservewiel geplaatst zit. Autobedrijf Hoogterp heeft het mankement perfect gerepareerd en kwamen nog iets anders tegen dat ook gerepareerd moest worden. Omdat ik de auto nog niet zo lang in mijn bezit had hebben ze dit allebei kosteloos vervangen! Ik ben uitermate tevreden over deze goede service!

Prettig geholpen altijd.

Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken

Zoals ik al jaren gewend ben van Autobedrijf Hoogterp, zijn ook deze werkzaamheden weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een autobedrijf waar je als klant niet als nummer behandeld wordt.

No nonsens garage met alleen maar fijn en goed personeel

Na een paar jaar weer terug bij Jitze Hoogterp, en dat voelt als thuiskomen! Het gevoel dat het niet alleen om auto's gaat, maar ook om de klant en het personeel, dat is voor mij onbetaalbaar. Altijd vriendelijk, meedenkend, alle tijd met een persoonlijke tint, en denken in oplossingen, in één woord.. geweldig! Is voor ons een klein half uurtje rijden, maar zo'n bedrijf verdient het om werk te houden, zo zijn ze er nog maar weinig! Tot over een paar maanden, heb er nu al zin in!

tevreden

tevreden

Prima garage!

Snelle en kundige behandeling en vakkundig personeel!!

Goed en betrouwbaar

Vriendelijk en goede service

Nu

goed dereageerd

is goed opgelost

Prima service.

Vakkundig, service goed.

In alle opzichten heel erg goed.

Voor de tweede keer een zeer prettige ervaring

Wij zijn hier wederom op een geweldige manier geholpen. Daarom komen we uit Nijmegen graag naar jullie toe.

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan. Er wordt goed uitgelegd wat er aan de auto gerepareerd is.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde