Laden reviews...
105 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen consequent duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en een professionele aanpak. Klanten noemen vaak snelle service, heldere uitleg over wat er gedaan wordt en eerlijke prijzen. De ervaringen wijzen op een grote tevredenheid en betrouwbaarheid.
Goede garage ,goede service !
29 April 2026
Yvonne
Nieuwegein
Vandaag groot onderhoud, apk. Alles volgens opgaaf uitgevoerd. Correcte benadering en uitermate klantvriendelijk. Een aanrader.
29 April 2026
Hans Cassa
Vianen
Al gedurende meerdere jaren wordt het gedienstige voertuig bij Hofland uitstekend onderhouden in een vriendelijke ambiance.
28 April 2026
Oosterling
Utrecht - Langerak
Ik ben tevreden als klant altijd Goede service
24 April 2026
Andre de Bruijn
Nieuwegein
Fijne ervaring. Duidelijkheid en goed overleg.
Marga
Everdingen
Het bovenstaande zegt volgens mij genoeg.
F.J.W.
Vianen ut
correcte omgang altijd gehoor bij een vraag uitleg wat er aan de auto gedaan moet worden en direct de kosten,
Anneke Goseling-Brandenburg
Vianen
Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Zowel door monteurs als dame achter de receptie. Een prijsopgave vooraf is altijd fijn. Ik raad zeker hofplein aan.
21 April 2026
André
Zeer goed werk!
19 April 2026
Ludwig Keller
Vianen
Geen klachten de auto reed weer goed.
18 April 2026
wil Rakke
Vianen
Van te voren doen ze een schatting en als het meer wordt bellen ze. Ze wilde me zelfs thuis brengen. Dus een hele goede service
18 April 2026
Anja
Hoef en Haag
Hebben mij perfect geholpen, zowel aan de balie als in de werkplaats. Er word gelijk vervangend vervoer aangeboden. In 1 woord, top.
17 April 2026
Jan van der Vaart
Vianen
De medewerkers van Autobedrijf Hofplein B.V., zijn allemaal behulpzaam en vriendelijk. Zowel op kantoor als in de werkplaats. Er wordt ook heel fijn en prettig meegedacht. Ik ben zeer content met Autobedrijf Hofplein B.V. Met vriendelijke groet, Een dankbare klant.
15 April 2026
C. M. Broers-Amstelveen
Vianen Ut
Autobedrijf Hofplein voelt voor mij als familie . Ik heb er zelf 29 jaar gewerkt . En nadat het in andere handen is overgegaan voelt het noch steeds : dit is mijn garage ......
N.A.
Vianen
fijne service goede uitleg wat er gedaan moet worden als je wilt brengen en halen ze je op van je huis daar was ik heel blij mee en je auto is niet de hele dag weg ga zo door top hoor
Wilma Kragten
Vianen
Heel tevreden over de service en heel vriendelijke en behulpzame mensen.
Marieke
Vianen (Utr)
F.
Vianen
goed en correct geholpen.
Ans
NIEUWEGEIN
Garage kijkt verder dan snelle dure reparatie
Monique
Utrecht
Prima geholpen door Mari onze trouwe verkoper
Wilma van Weverwijk
Vianen
Personeel is vriendelijk en service gericht. Helaas hebben ze niet voor alle automerken de juiste licenties en softeware in huis, waardoor mijn auto niet altijd ter plekke gerepareerd kan worden en de auto uiteindelijk toch naar een erkende dealer moet.
Maria
Hoef en Haag
Zoals boven
Ben & Bep
Nieuwegein
Goed en vriendelijk geholpen.
7 April 2026
G.A. de Vor
Fijn bedrijf
1 April 2026
Stefan
Vianen
Zowel met de auto brengen en ophalen werd ik vriendelijk te woord gestaan . Ook werd gevraagd of ik alles begreep of nog meer uitleg nodig had.
31 March 2026
Anne
Vianen
Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio.
Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen.
Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto!
Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.
Sportlaan 7
4131NN Vianen