Laden reviews...
97 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen consequent duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en een professionele aanpak. Klanten noemen vaak snelle service, heldere uitleg over wat er gedaan wordt en eerlijke prijzen. De ervaringen wijzen op een grote tevredenheid en betrouwbaarheid.
Zoals boven
9 April 2026
Ben & Bep
Nieuwegein
Goed en vriendelijk geholpen.
7 April 2026
G.A. de Vor
Fijn bedrijf
1 April 2026
Stefan
Vianen
Zowel met de auto brengen en ophalen werd ik vriendelijk te woord gestaan . Ook werd gevraagd of ik alles begreep of nog meer uitleg nodig had.
Anne
Vianen
Prettige ontvangst! Snel geholpen! Goede service!
Frieda
Jaren al klant
Karel
Vianen
Heel ter zake kundig en juist.
30 March 2026
Joost
Vianen
Gebracht voor jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarbij had ik wat klachten over de wegligging met name de voorwielen. Diagnose en herstel was prima want ik heb die klachten niet meer. Fijn dat het binnen 1 dag geregeld is, ochtend brengen en vroeg in de middag al ophalen. Ben er al een tijdje klant en tot nu toe niet teleurgesteld.
24 March 2026
André Arendse
Nieuwegen
Al jaren lang wordt ik hier op een prettige wijze geholpen.
22 March 2026
Hans
Vianen
Wordt goed behandeld, en ik wordt goed te woord gestaan.
12 March 2026
HENDRIK
Amersfoort
Al jaren trouwe klant en goed geholpen.
11 March 2026
E Bogerd
Vianen
goede service, vriendelijk .
11 March 2026
w
nieuwegein
De service was snel en het personeel bij de receptie was vriendelijk
6 March 2026
Markus
Vianen
Garage Hofplein is geweldig Personeel fantastisch Als ik ze 10 sterren kon geven zou ik het zeker doen Ze denken met de mensen mee en ze zetten hun eigen voor 200%in om je te helpen En ze hebben echt alles gedaan om me te helpen
19 February 2026
Sonja
Everdingen
Deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Ben er al 38 jaar klant.
16 February 2026
Gerrie
Vianen
Mijn ervaring met Garage Hofplein werkplaats is helaas zeer teleurstellend. Mijn auto kreeg een motorstoring met specefieke foutcodes die volgens meerdere onafhankelijke garages direct wijzen op een defecte valvematic controller— maar toch werd deze diagnose door Hofplein niet gesteld. In plaats daarvan zijn de nokkenasverstellers vervangen, wat achteraf onnodig bleek en heeft geleid tot onterechte kosten. Daarnaast kreeg ik het advies om met de storing door te blijven rijden todat ik terecht kon voor de afspraak. wat heeft geresulteerd in een gevaarlijke situatie op de snelweg en het noodgedwongen laten wegslepen van de auto. Ook is er schade ontstaan waarvan de oorzaak onduidelijk is. Toen uiteindelijk de juiste diagnose werd gesteld, ontving ik een voorstel voor de reparatie met een zeer hoge prijs. Alternatieve opties met hetzelfde originele Toyota-onderdeel bleken aanzienlijk voordeliger. Toen ik dit onderdeel zelf wilde aanleveren, wilde ze dit alleen doen(zonder steekhoudende reden) zonder garantie op de reparatie te geven. Deze gang van zaken heeft mijn vertrouwen in Hofplein volledig weggenomen. Ik zal daarom geen gebruik meer maken van hun diensten.
Beveelt niet aan
16 February 2026
Said Ettahiri
Hoef en Haag
Afspraken goed geregeld v.w.b. tijd en leenauto of fiets. TOPPIE hoor.
9 February 2026
Dik
HOEF EN HAAG
Zeer competente monteurs niets is teveel Staf receptie top !
6 February 2026
Mia
Bergen
Als je belt om even langs te komen voor een korte check, dan wordt er altijd geprobeerd om te kijken wat lukt. “Lekke band, kom maar langs!” Wij zijn in ieder geval heel tevreden!
23 January 2026
Ad
Houten
Top garage Je word altijd goed geholpen
15 January 2026
Fam van Amerongen
VIANEN
je krijgt een vervangend vervoer en ze leggen ook goed uit wat er aan de hand was
12 January 2026
Wilma Kragten v Poppel
Vianen
zij staan altijd voor mij klaar
8 January 2026
Gudrun
Vianen
Ze waren heel vriendelijk, duidelijk en begripvol. Mijn autootje werd snel en kundig gerepareerd zodat ik weer snel de weg op kon.
7 January 2026
Joyce
Vianen
De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk Denken mee en hebben een bak aan ervaring Top bedrijf dus
4 January 2026
Roy
correcte en vriendelijke benadering
31 December 2025
Dirk
Vianen
Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio.
Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen.
Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto!
Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.
Sportlaan 7
4131NN Vianen