4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al heel lang klant van dit autobedrijf en heb zeer goede ervaringen. De service is prima. Je wordt er prima geholpen. De mensen staan altijd voor je klaar en je krijgt er een eerlijk advies over de toestand van je auto.

Autobedrijf Theo van der Heijden Helvoirt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service met duidelijkheid betreffende de kosten en zeer vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed, en zeer client vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al de jaren dat we bij jullie kwamen,zijn we altijd tot volle tevredenheid geholpen.Wij wensen jullie dan ook veel succes met jullie zaak.Met vriendelijke groet familie van de Sande,Vught .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk, direct geholpen, koffie aangeboden, je hebt contact met de monteurs, de kosten van de reparatie viel deze keer erg mee

ZEER KLANTVRIENDELIJK , EEN GOEDE SERVICES EN DAT AL VELE JAREN

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service. Ik had regelmatig schade aan mijn auto en nadat ik herhaaldelijk ontevreden bij een ander bedrijf ben \"geholpen\" ben ik naar Theo van der Heijden gegaan. Geweldig! De service was goed! Er werd mij duidelijk uitgelegd wat er gevonden is (inclusief hoe het werkt, en waarom nu niet meer. Voor leken zoals ik toch wel erg prettig.) en wat er aan gedaan kon worden. De prijs werd besproken. Ik kreeg het gevoel dat ze echt de tijd voor me namen en dat de advisering oprecht was. Bij veel bedrijven krijg je het idee dat ze \"maar wat doen\" en je de rekening wel op de deurmat vind. Je voelt je achteraf vaak opgelicht. Wat een opluchting dat het ook anders kan. van der Heijden is voortaan mijn autobedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Supervriendelijke klantbenadering, kan menigeen iets van leren !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Theo van der Heijden (Esch) heeft mij meerdere malen uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg over wat er scheelt aan mijn auto en een prima, snelle service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring zijn erg positief, de mensen zijn open en klantvriendelijk. De kennis over autotechniek is duidelijk aanwezig en ze hebben mij erg goed kunnen helpen bij het uitkiezen voor de goede auto voor mijn doeleinden. Ik laat hier zeker nog meer doen of in de toekomst zal ik dit bedrijf zeker weer kiezen als ik een nieuwe auto wil kopen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk, altijd behulpzaam, perfecte service en prijs/kwaliteit verhouding, kortom een bedrijf waar Helvoirt eo trots op mag zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het erg prettig om mee te mogen kijken in de werkplaats. Dit geeft vertrouwen in de garage. Ook vroeg ik of ik mijn eigen voorlampen kon vervangen. Er werd mij toen netjes uitgelegd dat ik dit wel kon en er werd voor gedaan hoe ik dit moest doen en waarop ik dan moest letten. Alles wordt altijd netjes uitgelegd, de kapotte onderdelen worden getoond, en de prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, snel, netjes, deskundig. Iedereen binnen het bedrijf weet waar hij/zij over praat. Geen nonsens.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Vincent van Goghstraat 25