vriendelijk en goede service

betrouwbaar en net bedrijf

Zoals altijd zeer vakbekwaam en betrouwbaar.

Je kunt goede afspraken maken.

Goede service vriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Een kleine schade aan mijn auto was binnen één dag opgelost. Heel fijn!

Uitstekende service

Direct beschikbaar voor hulp bij problemen met de auto

Ik wordt hier al vele jaren goed en vriendelijk geholpen

Zoals gewoonlijk alles piko bello weer in orde. Deze keer was na de grote beurt, wielenwissel en APK, ook de auto gewassen! Super!

Heel goed

Ze zijn de laatste tijd wel een stuk commerciëler geworden. Pas op, niet te!

Snel en goed geholpen

Van der Heijden was binnen 10 minuten na bellen ter plaatsen om een accu aan huis te vervangen. Dat is service!

prima garage die mij meteen helpt.

Idem

Erg klantvriendelijk!

goed,

er wordt meegedacht

Vriendelijk, behulpzaam een eerlijk advies.

Onderhoud op maat, naar verwachting

Aanvullende acties beschreven en in overleg

Perfect!

Meer dan perfect valt niet te zeggen!

Altijd super goede en betrouwbare service!

Al 20 jaar alleen maar goede ervaringen met deze garage, voor onderhoud en Apk!

Top! Goed duidelijk en snel

Goed duidelijk en snel

het probleem aan mijn auto is goed verholpen

fin contact en goed gehlolpen

Super snel, betrouwbaar en betaalbaar!

Ze zijn zeer behulpzaam. We hebben ook de Pechhulp. Die is helemaal super! Heel fijn

extra service

Ik ben een goede klant en ik heb gisteren extra service gekregen van Maikel en er wordt met je meegedacht! Vriendelijk,, hardwerkende en behulpzame monteurs: Ik ben zeer tevreden.

Top service.

Naast kundigheid is ook de menselijke factor een grote kwaliteit in hun bedrijf.

Prima! Vakbekwame mensen, service staat hoog in het vaandel.

Dorpse mentaliteit (ergo: voor iemand klaar staan), gedegen vakkennis en alles conform afspraak. Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant.

zeer klantvriendelijke goede garage

Altijd bereid tot helpen. Van veel merken thuis. Oplossingsgericht . Moet alleen niet te druk worden dan lopen de wachttijden op.

Uitstekende service met vriendelijk personeel

Personeel is nooit te beroerd om direct naar het mankement van de auto te kijken. Als het direct kan worden verholpen en de tijd is beschikbaar dan doen ze dat. Top!!

Uitstekende service

De service is goed en ze zijn betrouwbaar.

Supersnelle en goede service!

Snelle en prettige service. Altijd vriendelijk, en behulpzaam!

Vincent van Goghstraat 25

5268BL Helvoirt