De service loopt terug en de prijzen stijgen

Ik heb autobedrijf Theo van der Heijden altijd als een ouderwetse servicegerichte garagebedrijf ervaren. Echter de laatste tijd is daar zichtbaar verandering in gekomen. De prijzen stijgen in rap tempo, op de rekening staan soms onderdelen die daar niet op thuishoren, er worden banden gemonteerd die ongevraagd tot het topsegment behoren, om even bij de banden te blijven: een nieuwe band monteren is niet alleen de montage, maar betekent ook het resetten van het digitale display waarop allerlei storingen worden aangeven. Jammer dat zo'n bedrijf afglijdt.

beste van de beste

De beste garage in Helvoirt

Klantgericht en professioneel

TOP!

Gewoon elke keer als ik kom met mijn auto staat er een kop koffie klaar en word ik goed geholpen. Mijn lampjes worden er in no time in gedraaid en mijn lekke band gemaakt. Alle storingen worden goed verholpen of er wordt een goed advies gegeven. Er staat een leenauto klaar als de auto moet blijven en de auto wordt voor de vakantie altijd even goed gecheckt. Ik ben dik tevreden!

Goed gemaakt

Goed gemaakt

Goede en snelle service

Meteen goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.

Kataplictico...fantastisch in het Gri

Betrouwbaar en betrokken ..trouwens ook goed voor auto's

Duidelijk en eerlijk

Doen precies wat ze zeggen voor de prijs die ze noemen. Kom hier al heel wat jaren en rijdt er graag voor om.

Goede service...denken mee!

Snelle service

Snelle service

Super service en snel geholpen! Niks veranderen!! Bedankt!

Zoals altijd goed!

Prima en netjes verzorgd..

Absoluut perfect!

Complexe reparatie aan oude auto. Zeer goed uitgevoerd.

Betrouwbare vak garage

Super fijne service met echte vakmensen !

Uitmuntend

Top service

zoals gewoonlijk volgens afspraak mijn auto vrijwel nieuw terug gekregen

Prettig dat afspraken prima worden nagekomen en dan je auto onherkenbaar als bijna nieuw weer terug gekregen,nee ik verkoop hem voorlopig nog niet. Autobedrijf Theo van der Heijden is het zelfde als mijn Volvo die doe ik ook niet weg want beiden zijn betrouwbaar.

Altijd netjes

Betaalbaar en zeer vriendelijk

Goede service en de auto loopt weer als een treintje.

Uitstekende service

Zoals altijd bijzonder goed geholpen

Uitstekende service!

Altijd snel, vakkundige en vriendelijk geholpen. Garage voor het leven. Kom graag vanuit Utrecht naar Helvoirt. Beveel iedereen van harte aan.

Vriendelijk en vlot

Vriendelijk en vlot

Adequaat en netjes opgelost

Aanbevolen voor een ieder die gepast onderhoud wil zonder poespas

top garage

van pompbediende tot monteur.en niet vergeten de directie. ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

Vakkundig en klantvriendelijk staat hier hoog in het vaandel.

Als klant merk je al binnenkomst dat hier een professioneel team bezig is,vakkundigheid en netheid is hun prioriteit,en als bonus ,ook zeer waardevol, hun menselijkheid.

Vriendelijk en zeer technisch

Zie boven en vroegen ook nog of ik een leenauto nodig had

Vincent van Goghstraat 25

5268BL Helvoirt