Gezellige snelle klantvriendelijke service!

Koplamp moest vervangen worden en hiervoor kon ik direct terecht, voor ik de aangeboden koffie op had was de koplamp al vervangen, dankjewel voor de snelle service!

Duidelijk en klantvriendelijk.

Geweldige service voor een vriendelijke prijs!

Geweldige service voor een vriendelijke prijs!

Topservice

Service in dit prima garage bedrijf, waar de klant inderdaad gewoon nog koning is.

Goed geholpen. Geen overdreven reparaties

Goede service.

Super service

Ben altijd correct geholpen. Service is top Cappuccino is lekker en altijd een praatje Beveel beter rijden ook altijd aan.

service zoals het hoort

afspraak op tijd en afhandeling netjes behandeld, banden verwisseld en vloeistoffen bijgevuld prima.

Goed bevallen

Goede service en snel geholpen en lekkere koffie

Zeer tevreden goede communicatie

Komen afspraken na en goede communicatie

goede ,snelle en vooral betrouwbare service

mijn ervaring is al heel wat jaartjes bij beterrijden en hij wordt NIET minder een dikke 10 voor klantvriendelijkheid en kwaliteit van de monteurs

Mooi bedrijf met top service

Goed en deskundig personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.

In een warm bad

Fijne persoonlijke benadering en uitmuntende service. Zeer net bedrijf en medewerkers.

Geweldig!

Een leuke auto gekocht met 6 maanden garantie. Nadat ik er enkele maanden in had gereden ging er een lampje branden. Oorzaak niet gevonden. Auto gereset. Lang verhaal kort: oorzaak werd bekend nadat mijn garantie van 6 maanden was verlopen. Dit was geen probleem. Ze hebben mijn auto gerepareerd (nieuwe katalysator geplaatst), zonder dat ik iets hoefde te betalen. Zoals de vriendelijke meneer zei: u heeft het gemeld in de garantie periode, dus wij gaan het netjes voor u oplossen. Dat hebben ze zeker gedaan! Veel autobedrijven zouden hier een voorbeeld van moeten nemen!

Zoals altijd zeer klantvriendelijk en deskundig!

Zie bovenstaande reactie

Geweldige ervaring gehad

Goede betrouwbare vriendelijke mensen. Erg betrokken en meedenkend. Niks op aan te merken, super mooie auto gekocht voor een mooie prijs! Auto stond bij aankomst netjes klaar en was tip top in orde, 6 maanden garantie zat erbij inbegrepen dus ik ben fluitend de deur uitgelopen! Super! Ik raad iedereen deze garage aan!

Uiteindelijke prijs viel circa 45% lager uit als offerte. Perfect en betaalbaar onderhoud.

Nette en snelle service!

Auto afgegeven, snel klaar. Goede en vriendelijke service. Ook gewassen afgeleverd! Al en al top!

Geweldige service van begin tot eind

De service bij beterrijden is echt beter altijd op tijd klaar, netjes en duideijke communicatie geweldig!

prima service!

Op tijd klaar, niet te duur en... de auto was zelfs gewassen!

Helemaal super

Mijn auto moest een beurt, tijdens het wachten een goed bakkie koffie, en als klap op de vuurpijl een schone auto gewassen en gezogen, en in mijn auto was het een complete zandbak dus dat was een hele klus. Na ander half uur weer spik en span op naar huis. Tot de volgende keer. Dankjewel iedereen

Klantvriendelijk Goede service

Prima service en vriendelijk I

Zijn zeer ervaren en heb altijd een beroep op ze kunnen doen

Zeer goed.

Ik weet niet wat er aan de hand is bij Beter Rijden maar het is de eerste keer dat men onderhoudsboekje is ingevuld, de eerste keer dat mijn auto na een grote beurt/APK van binnen en buiten is gepoetst (na meer dan 10 jaar klant en twee auto's) en gewassen, en de eerste keer dat er verschillende papieren in de auto liggen aangaande brandstof ed. om in de gaten te houden.

Was goed

Word gebeld als er meer aan de auto gedaan moet worden leenauto beschikbaar. auto werd gewassen ben dik tevreden

Vriendelijk en goed geholpen

Gerwenseweg 24