Ik er altijd fantastisch geholpen word en de service echt met een glimlach is (vooral van Sigrid!!!!!)
Goede service en goede kwaliteit!!
de kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is..!!
Ze me enorm hebben geholpen met mijn auto. Ik ben zelf niet zo handig (zeg maar onhandig) en ben blij dat ik altijd terecht kan bij van Herpen!
het een goed bedrijf is met fantastische mensen en service!
Vetrouwd adres is
zij nou eenmaal de beste zijn!
... weet hoe goed het personeel is!
ik met pech stond in Nederland en dat ze me zelfs op het moment van sluitingstijd toch geholpen hebben!
het een bedrijf is wat betrouwbaar is, jong en hard aan de weg timmert!!!
Het een toppie bedrijf is, service om over naar huis te schrijven!!
Fijn contact met de medewerkers. Staan klaar indien je ze nodig hebt. Zijn persoonlijk in de benadering. Niets is te veel.
Zeer klantvriendelijk, gastvrij en professioneel bedrijf met vakbekwame medewerkers
Dit bedrijf voor mij 100 punten scoort!
Het personeel erg vriendelijk is en de service geweldig wat ik erg belangrijk vind..!!
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum