Prima service, altijd klaar voor de klant, afspraken nakomen en klanten goed informeren. Vervangende auto ook zeer prettig.
Prima de luxe.j
Goed, staan je netjes te woord, ook als je geen pak aan hebt!
Plezierig en bovendien deskundig garageperoneel. die je à tempo helpen. Auto komt schoongemaakt retour. Terwijl je wacht is er koffie. Al met al: aan te bevelen!!
Super goede service. Auto onverwachts kapot, wordt snel gerepareerd. Vriendelijke mensen!
door aanschaf van andere auto zeer klantvriendelijk geholpen hier is de klant nog koning
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum