Ik heb zeer goede ervaringen met Autopunt van Herpen, staan altijd voor ons klaar en kan ook altijd met reparaties en vragen terecht. Ook met adhoc vragen en reparaties dit wordt altijd naar tevredenheid opgelost.
Zeer klantvriendelijk: je wordt zeer vriendelijk, correct, beleefd te woord gestaan en behandeld. Hebben altijd direct tijd voor je. Nemen je eventuele klachten over je auto serieus. Komt afspraken na. Doen wat ze beloven.
Prettig bedrijf om auto in onderhoud te doen. Persoonlijke touch is minder geworden tijd terug, maar is weer herstellende. Pas op om niet te zakelijk te worden! In deze tijden is persoonlijk contact erg belangrijk.
Zoals het hoort, gewoon goede service en vriendelijke mensen
Service staat bovenaan, niets is te veel gevraagd!
Net bedrijf dat met je meedenkt. Zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste. goede service.
Zeer gemoedelijk,klantvriendelijk gericht familie bedrijf,met perfecte service... warm aanbevolen !
Gezellig koffie
Top service. Alle afspraken netjes nagekomen.
Tweedehands auto aangeschaft, door autopunt geïmporteerd uit Italië. Prima service, alles netjes afgehandeld.
Ik heb aleen een schriftelijke aanvraag gedaan, viel tegen ondanks een hoge prijs willen ze ook nog afleveringskosten berekenen voor mij reden om direcht af te haken
Ik heb een goed gevoel bij Van Herpen
Sassenheimseweg 76