Aardige verkoper goede uitleg van de auto. Bij aflevering de remschijven vernieuwd geef veel vertrouwen in de service. Voor een volgende aankoop kom ik zeker terug.
Werk wordt goed uitgevoerd en afspraken worden nagekomen.
Altijd hulpvaardig en vriendelijke medewerkers, waaraan je merkt dat ze het naar de zin hebben.
Goede service, en word meteen geholpen als et iets mankeerd aan mijn auto. En de laatste keer werd zelfs mijn auto gewassen!
Goed en snel geholpen.
we hebben het kopen van onze auto als zeer prettig ervaren. zeker aan te bevelen.
Vriendelijk en flexibel
Er word netjes de tijd voor je genomen. Super service.
Storing in de auto, problemen met de motor temp. Ik mocht die zelfde dag nog langs komen. Direct een diagnose en probleem opgelost door een nieuwe sensor een dag later te monteren. In de tussen tijd heb ik gratis een vervangende auto ter beschikking gekregen. Bedankt voor de goede en snelle service.
Schade aan mijn auto is perfect gerepareerd
Jammer dat er in het begin na de aankoop van een tweedehands auto aan de auto toch het nodige aan te merken was.Overigens in goed overleg allemaal opgelost.
Zeer slechte service bij Autopunt van Herpen in Berlicum N.Br., Bel \'s-morgens op met de vraag of de Toyota Ago die te koop staat aanwezig is om te bezichtigen. Hierop wordt bevestigend geantwoord die is aanwezig die kunt u komen bekijken. Die zelfde dag \'s-middags naar Berlicum gereden om de auto te bekijken, in Berlicum aangekomen is in geen velden of wegen een Toyota Ago te bekennen. Wat bleek deze was uitgeleend aan een klant als vervangende vervoer en stond in Breda en kon ook niet opgehaald worden, dus voor niets naar Berlicum gereden. Nou Autopunt van Herpen in Berlicum \"bedankt\" aan ons zul je nooit een auto meer verkopen.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum