Vriendelijk, direct, oplossingsgericht.
komt netjes zijn afspraken na
Heel fijn! Je word altijd snel geholpen, vriendelijke mensen.
uitstekende behandeling, correct nakomen van afspraken,
Fantastisch bedrijf. Erg vriendelijke medewerkers en vakkundig advies.
Onze ervaring is dat men probeert de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn
Prima en eerlijke service, vervangend vervoer perfect geregeld (gratis!): top, zoals elke keer!
Wij zijn goed geholpen en service was erg goed. Wat ik alleen slordig vond is dat de advertentie niet geheel klopte. Er stond in dat er parkeersensoren op de auto zaten en dit was niet het geval.
Mijn ervaringen zijn prima.
Alweer goede ervaringen met het onderhoud en de apk van onze auto.
Op zich prima, alleen volgende keer bij bandenwissel svp wel de wieldoppen erop doen. Had ik verzocht.
Snelle service! Top!
de ervaringen met dit bedrijf zijn goed,ik kom er al meer dan 40 jaar.
Tot op heden mogen wij alhier spreken van een open en communicatief vaardig bedrijf. We zijn er dan ook blij mee sinds enkele tijd zaken met deze garage te doen en als alles zo doorgaat zal dit nog een lange zakelijke relatie tot stand brengen.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum