Voor de eerste keer een beurt voor de auto die ik hier ook heb gekocht. Bleek er nog extra winterbanden te staan. Heb er helemaal niets voor hoeven te betalen. Ik kreeg ook meteen een leen auto mee. Geen enkel probleem. Ik ben super tevreden. Dank jullie wel.
Lampje defect? Is al gerepareerd voordat je koffie op is en,,, moet de auto blijven? Altijd een leenauto! Reed laatst een band lek bij cromvoirt. Ondanks de spits stond er binnen het uur een oplegger om me weg te slepen en met leenauto kon ik weer verder!ππ½ππ½ππ½
Al bijna 30 jaar zijn wij klant. Eerst bij vader Jan nu bij zoon Niels. Altijd tot tevredenheid. Ook in tijden van enig dispuut, zoals de afgelopen periode met een opgeblazen motor en een zich herhalend defect aan de daarna aangeschafte auto. Ook dat defect is uiteindelijk gevonden. Ondanks onze irritatie is dat door Niels en zijn medewerkers goed opgelost
Zo langzamerhand ons vaste onderhoudsbedrijf geworden, voor 2 auto\'s, vanwege goede ervaringen: goede diagnose en offerte en daarna afwerking conform die afspraak. Komen daarheen vanuit \'s-Hertogenbosch
Momenteel woonachtig in Amsterdam, maar voor onderhoud ga ik graag terug naar Berlicum om mijn auto weg te brengen bij Autopunt van Herpen B.V. Erg betrouwbaar en ze bieden een goede service.
Uitstekende service ! Mijn auto thuis opgehaald en weer terug gebracht. Dank jullie wel !
super goede service - vriendelijke mensen - goede communicatie tools (i.e. van deze tijd :-). Mijn review mag gebruikt worden - echter niet mijn persoonlijke details benoemen op een publieke website.
zeer goed en zeer klantvriendelijk
Mijn auto wilde niet starten en ik had het vermoeden dat het de accu was. Na een telefoontje stond er een half uur later een meneer met startkabels op de stoep. Ik kon naar de garage rijden en dan zou de accu worden doorgemeten. De accu moest vervangen worden en onder het genot van een kopje thee met een krantje, kon ik al na een half uur met mijn eigen auto (incl. nieuwe accu) naar huis rijden. Wat een super service, binnen 2 uur was alles verholpen!
Open uitleg en advies inz onderhoud en kosten. Goed onderling overleg over aanpak problemen met onze (Lancia) auto.
Prima en klantvriendelijk ( vooral de pepermuntjes na de service beurt ) Vriendelijk en vakkundig personeel
Uitstekende service
Al Jaren Klant en Tevreden.
Perfect geholpen. Fijn dat er een gratis leenauto is.
Afspraken zijn netjes nagekomen en goed uitgevoerd.
Goede afspraken te maken, waar de medewerkers zich ook aan houden. Correcte bejegening. Plezierig contact.
goede service en correcte afspraken.
good
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.