Klant vriendelijk goede service en altijd behulpzaam
wij hebben het onderhoud van ons wagenpark bij van Herpen uitbesteed tot volle tevredenheid Ook alle nieuwe aanschaf wordt via dit bedrijf geregeld.
zeer goede service, doen net dat beetje extra, direct hulp en ook nog vriendelijk!
Transparant en creatief meedenkend
Mijn ervaring met van Herpen is zeer positief. Na de aankoop van mijn auto bleek toch een moeilijk te vinden probleem te zijn. Maar ze hebben het perfect opgelost. Prima service en klantvriendelijkheid.
Eerste jndruk na koop en inruil van mijn Volvo V70 is zeer goed Gemoedelijk, no nonsens in het contact, met professioneel garagebedrijf achter de hand voor onderhoud.
Ik kwam langs de weg te staan met een defecte koppelingskabel net voor het weekend. Een aantal dagen laten rijd ik weer in mijn eigen gerepareerde wagen. Tot die tijd heb ik vervangend vervoer gehad.
Snelle service, vriendelijke bejegening
kan hier nog weinig over zeggen. was eerste bezoek en onderhoudsbeurt.
Snel en goed de remklauwen achter vervangen. De auto is niet de nieuwste meer. Ze hebben meegedacht en goeie gebruikte aangeboden. Top bedrijf
Goede ervaring
Erg tevrwden goede service
Je voelt je hier klant: gratis leenauto, ze bellen netjes wat ze gaan doen en als je wegrijdt is de auto gewassen en staat er een doosje pepermuntjes. Geeft je toch net dat extra gevoel!
vriendelijk, attent, meedenkend. Kortom prima bedrijf!!!
Goed, vriendelijk, behulpzaam, handig
We hebben een goede ervaring bij de aanschaf van een gebruikte auto. Goede afspraken, prettige onderhandeling, correct en zeer vriendelijk. Nazorg ook zonder problemen. Een garage die meedenkt met zijn klanten en ze aan hen wil binden. Complimenten, blijf die kwaliteit handhaven.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum