Met twee auto\'s in onderhoud. Een gekocht bij jullie. Prima ervaring. Goede service en overleg.
Perfect alternatief voor dealer! Autopunt Van Herpen biedt een service die zeker zo goed, zo niet beter, is dan bij mijn merkdealer voor een vriendelijke prijs.
Zoala altijd weer keurig geholpen Zeer tevreden over de kundigheid en service
Aanschaf gebruikte auto. Vlot, duidelijk en deskundig, ook bij onvoorzien probleem.
Als vanouds een geweldige service.
Er wordt met je mee gedacht
fix the tyre
Op maat geholpen! Helemaal top!
Als vanouds goede service Keurig afgehandeld en men denkt met je mee! Absoluut een aanrader!
Altijd prima service. Aan te bevelen.
Goede APK afhandeling met goede tussentijdse communicatie
Een betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt!
Prima kwaliteit, klantvriendelijk, snel
goede persoonlijk service, goede prijs kwaliteit verhouding
Autobedrijf die serious naar je op en aanmerkingen luisterd, en er vervolgens naar handelt.
Vriendelijkheid ten top! Verder prima service!
Keurig en netjes
Erg goede communicatie voor en tijdens een beurt of reparatie.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum