Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Onderhoud APK keuring
Vriendelijk, nemen de tijd, goed service en prijs
Super service!
komen afspraken na betrouwbare indruk geen werk doen wat niet nodig is
Zeer servicegericht en altijd klantvriendelijk en heel belangrijk ze verstaan hun vak en denken met de klant mee
Prima service, klantgericht denken en zeer vakkundig!
Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.
Zeer adequaat uitgevoerde zoekopdracht naar tweedehands auto met aangegeven specificaties.
Wij hadden een probleem met onze auto dat de garage waar wij vaker komen niet kon oplossen, wij wilde het probleem voor onze vakantie verholpen hebben.Ondanks de drukte bij garage Van Herpen hebben zij het probleem verholpen en konden wij veilig op weg!Van Herpen is nu onze vaste garage!
Zeer goede professionele garage, goede service, klant vriendelijkheid en kundigheid. Ben uiterst tevreden
Pech in het weekend, servicepas verlopen. Toch geholpen, auto opgehaald, vervangende auto gratis beschikbaar, auto weer gerepareerd.
Goed en vakkundig geholpen.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum