vriendelijk ontvangst, correcte sales
Vriendelijk ontvangst, deskundig advies
vriendelijke mensen. goede en duidelijke afhandeling.
Zeer correcte en vriendelijke begeleiding bij aanschaf aankoop gebruikte auto
onderhoud caravan zoals altijd weer prima gedaan
Het is en blijft er fijn binnenkomen. Het personeel is klant gericht en deskundig. Indien mogelijk wordt een probleem zo snel mogelijk opgelost. Mannen ga zo door.
Zoals al eerder vermeld; ouderwetse service in een modern jasje
Wordt altijd netjes geholpen en denken mee
Voortreffelijke service, heb niet eerder zo\'n service meegemaakt. Het is een plezier langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
Klantvriendelijk, en denken mee voor een zo goedkoop mogelijke oplossing
Goed, kundig, gezellig, fijne mensen
Prima ervaring. Vriendelijk, deskundig en duidelijk. Goede auto\'s. Goede afhandeling.
Netjes en correct behandeld, apk en kleine werkzaamheden laten uitvoeren, twingo doet t weer goed.
Deskundig, klantvriendelijk, uitstekende service!
laatste schade werd er meegedacht om de kosten te beperken en werd het door mij te betalen bedrag aanzienlijk verlaagd t. a. v. de eerste opgave.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum