Bedrijf met passie voor het vak en hoge mate van klantvriendelijkheid. Deskundig en betrouwbaar waarbij de korte lijnen prettig zijn.
Plezierig, openhartig, betrouwbaar
Fijne eerste kennismaking.
zeer positief
onze ervaring is; SUPER!!! In service en onderhoud al jarenlang. Geef jonge mensen een kans in uw bedrijf en... dan zit je goed bij Autopunt van Herpen. Wij wensen Kay veel sukses. Hans Kruijtzer Annelies Merkelbach
Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. vriendelijk personeel en vlotte service.
Snelle en correcte service, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Zeer goede service
Gastvrije ontvangst, wij zijn perfect geholpen door Niels en hij nam daar ook echt de tijd voor!!
Worden altijd correct geholpen
Autopunt van Herpen is een zeer vakkundig bedrijf. Wat ze beloven doen ze en zelfs nog een beetje meer. Misschien net wat duurder als bij de klusser, toch dat verdient zich drievoudig terug met de uitstekende service. En daarbij ontvang je ook nog eens een flink portie vriendelijkheid. Dat maakt het autorijden net wat prettiger. :)
zeer goede ervaringen, klantvriendelijk, deskundig.
Steeds voortreffelijke service. Recent een schroef in een van de banden, snel een prop geplaatst en het probleem was opgelost. Als wij een probleem hebben gaan wij met plezier even langs het Autopunt.
Lekke band; meteen geholpen en verholpen
Vervanging van spiegel.
correcte ontvangst en zeer goede service. Ben erg tevreden met deze organisatie en ik beveel Autopunt van Herpen graag bij anderen aan.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum