Zeer vriendelijke heren die over Voldoende vakkennis beschikken
Accu liet me in de steek. Dezelfde dag werd mijn auto thuis opgehaald, in orde gebracht en door Nils weer thuis afgeleverd. Super service!
Uitstekende ervaringen!
Prima service. Fijn om een leenauto mee te krijgen en goede informatievoorziening ten aanzien van de reparaties.
Het eerste contact voor een proefrit was uiterst positief, de auto stond al keurig klaar. Uiteindelijk hier ook de betreffende auto gekocht, waarbij de aflevering ook uiterst professioneel werd gedaan. De auto is tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader dus, dit bedrijf!
Snelle hulp, goede service, gemakkelijk dat een leenauto klaar staat.
Al jaren een tevreden klant. Ze voeren alleen grote reparaties uit na overleg. Afgelopen april ging ik voor een apk, seizoens-bandenwissel en \"gaf de auto aan\" dat het tijd was voor een beurt. Bij het ophalen van de auto vertelde Rick dat de auto geen beurt had gehad. Dit was echt nog niet nodig, dan maken we kosten voor niets. Vorige week weer een bandenwissel en dit keer wel een kleine beurt. En je krijgt een leenauto mee als je deze nodig hebt... een bedrijf met een super service!
Deskundigheid, degelijk, robuust, vertrouwd en klantvriendelijkheid zijn de kernwaarden van dit bedrijf. Absolute top.
Zoals altijd perfekt
Goede garage waarbij de afspraken worden nageleefd.
Tot nu toe goed. Even een kleine opmerking. Wij hebben zaterdag de \"nieuwe\" auto opgehaald. Aan de achterkant onderaan van de auto zitten 2 rubberen dopjes als je de klep open doen. Deze vangen de klep a.h.w. op als je hem dicht doet. Het rechter knopje ontbreekt. Dat hadden we ook al geconstateerd toen we de auto kochten. Zou u het rubberen dopje misschien kunnen opsturen zodat we het zelf kunnen bevestigen.
Snel, betrouwbaar met een leuke Brabantse gemoedelijkheid
Zeer correct geholpen. Duidelijke uitleg over hetgeen ze gingen uitvoeren aan onze auto. Zeer prettig bedrijf.
Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel is deskundig en klantvriendelijk.
Goede ervaring. Helaas bij vervolg bezoek auto niet na een 2e dag dag klaar. Hier zelf moeten bellen op einde van de dag. Waardoor om 17.45 op steil en sprong de auto moest halen omdat ik de volgende dag om 7.00 uur moest werken. Net op tijd maar een belletje wat eerder was zeer fijn geweest.
Auto hier gekocht, tot nu toe een prettige ervaring.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum