Prima ontvangst bij de aankoop van onze auto en uitleg
Fijne garage. Wordt steeds op de hoogte gehouden en er wordt goed en zorgvuldig gewerkt. Duidelijkheid betreffende de uit te voeren werkzaamheden en beraming kosten. Top!!
Zeer tevreden met van Herpen B.V. als collega. Staan altijd voor je klaar wanneer je elkaars hulp nodig hebt.
prettig en goed geholpen
Dit bedrijf heeft kwaliteit en vakmanschap is klantvriendelijk en betrouwbaar klasse niels.
Mijn ervaringen zijn uitstekend.
Je wordt er heel goed geholpen en ze zijn allemaal heel aardig.
Deze ronde ben ik niet in de werkplaats geweest, ik ben thuis heel netjes behandeld. Door de drukte moest ik even wachten. Als ik in de werkplaats kom is iedereen netjes en beleefd een goede opleiding genoten door de 1e man. Helaas hoor ik nu dat Ronald ziek thuis, dus mensen van de werkvloer ga zo door, ik voel me thuis bij jullie.
Fijne service, betrouwbaar advies
prima ervaringen, adequate behandeling van de uit te voeren reparatie aan mijn auto
TOT OP HEDEN NAAR WENS.
geweldig snelle reactie bij lekke band
Zeer vriendelijk ontvangst, kennis van zaken, scherp maar met respect voor elkaar onderhandelen over de prijs. Na aankoop het nakomen van de gemaakte afspraken. Top bedrijf.
Prima eerste indruk. Verder goed gevoel bij autopung van Herpen.
Snelle service. Klaar terwijl u wacht.
Heel soepel en meedenkend
Sassenheimseweg 76