Zeer goede ervaring met van Herpen, klantvriendelijk en prijs kwaliteit ook netjes in orde. Ben er al diverse malen goed geholpen.
Ben weer uitstekend geholpen. Alle lof.
Heel behulpzaam en geduldig. Ik was hier voor het laten installeren van een trekhaak voor een fietsendrager. De fietsendrager heb ik zelf meegebracht en heeft men voor mij geinstalleerd en uitgelegd hoe het werkt.
Voor sevice deze keer iets minder. Na de beurt miste ik de volgende dag een wieldop. Ik heb hier twee keer over gebeld en er zou naar gekeken worden of hij nog bij jullie lag. Hier heb ik verder geen reactie op gehad.
Zeer professioneel, klantvriendelijk.
Klantvriendelijke ontvangst. Deskundig advies. Zeer goede \'admosfeer\'. Betrokkenheid bij auto en persoon!
netjes en klantvriendelijk best
goed komt afspraken na
ben er netjes en correct te woord gestaan en goed uitgelegd over reparatie
altijd vast aanspreekpunt Rick is heel prettig. Vriendelijk en to-the-point. Komen afspraken na.
Laagdrempelig, vriendelijk en deskundig
aardig, goed behulpzaam en snelle service
Voornamelijk positieve ervaringen, nav laatste werkzaamheden is er in de communicatie even wat mis gegaan.
Fijne garage waar je nooit het gevoel krijgt gefopt te worden. Je krijgt helder uitgelegd wat ze gedaan hebben aan je auto en zoeken mee naar de beste oplossing voor de klant. Kortom zeer tevreden als klant.
Goed contact,bijna allemaal leuke mensen
We waren van plan om ons te gaan oriënteren om binnenkort een andere auto aan te schaffen, maar na de hartelijke ontvangst door Niels van Herpen die alle tijd voor ons had, de goede informatie en een proefrit waren we meteen enthousiast. Een week later stond de nieuwe aankoop voor ons klaar. Geweldige service. Zeer tevreden.
net en opgeruimd bedrijf eerste indruk bij een naderend gesprek blijk dat ze een nette en behulpzame verkoper hebben die wel met zowel bedrijf als klant meedenkt bij een tweede ontvangst ook de eigenaar te hebben gesproken toch maar tot koop overgegaan.
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum