Goede en betrouwe service

Ik kom inmiddels al bijna 3 jaar bij Autopunt. Ondanks dat de garage niet in de buurt zit plan ik mijn onderhoudsbeurt nog steeds bij jullie. Dit omdat jullie een goede en betrouwbare service bieden. Denk hierbij aan mogelijkheid en tijdelijke vervangend vervoer en altijd netjes een telefoontje plegen over hetgeen wat vervangen dient te worden

Perfect autobedrijf

Perfecte communicatie, deskundige medewerkers en de prijzen zijn markt conform.

Vriendelijke mensen, kleine beurt voor mijn auto: netjes uitgevoerd

Auto rijdt prima, ik hoop er nog lang mee te kunnen rijden. Voor al jullie mensen: hou vol in deze tijd, Groet.

geweldig

Mijn auto was niet in orde, daar was ik meteen naar garage. Een van hun hoort meteen dat mijn auto niet orde was. Er wordt mij snel geholpen.

praktisch en redelijk vlot geholpen

Na een kleine aanvaring met een paal is recent een draagarm voor vervangen en een kunststof paneel boven wiel, met spuitwerk. Achteraf heb ik wel spijt van keuze imitatie paneel / spatbord in verband met niet mooi aansluiten en op totaal beperkt kosten verschil. Helaas is het prijsvergelijk zelf me nooit voorgelegd. Ook heb ik nog wel last van trilling en onregelmatig rijgeluid waarvoor ik nog terug kom. Mogelijk wiellager beschadigd.

Nette betrouwbare garage

Nette betrouwbare nette service. S’ochtends brengen en s’avonds weer ophalen. Belletje overdag wat er eventueel vervangen moet worden. Ben zeer tervreden over van Herpen.

Goede service. Ben erg tevreden.

Goede zaak en correcte en goede service. Goede bereikbaarheid en altijd lesauto ter beschikking.

Super goed

Men denkt mee in oplossingen. Snelle service en klantvriendelijk

Goede, snelle service

Nette ontvangst. Onder het genot van een bakkie is de autoband snel weer gedicht

Vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Topmensen, eerlijk en je weet waar je aan toe bent

Al meer dan 15 jaar zijn wij tevreden klanten, ze kennen je en helpen je zo goed mogelijk. Echt top!

Komen afspraken na

Fijne mensen, goed advies en snel geholpen

zowel mijn vrouw als ik laten onze auto's al jaren onderhouden door Autopunt van Herpen. Prima service.

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen

Het is erg fijn dat er altijd een leenauto klaar staat. Omdat ik ibvm met een begrafenis niet op tijd terug was, kon ik gewoon mijn auto op maandag ophalen en mijn leenauto dan pas inleveren. Nadat de auto bij van Herpen is geweest voel ik me altijd weer veilig in mijn auto.

Vriendelijke benadering, nette afhandeling,

klasse

netjes klasse

Kan niet beter.

Weten precies wat er gedaan moet worden.

Zeer tevreden over service en communicatie

Betrokken autobedrijf en goede kennis van zaken. Duidelijke communicatie via mail en telefoon. Flexibel in onderhoudsplanning en vervangend vervoer mogelijk. Ben al vele jaren een tevreden klant.

Zeer prettig bedrijf!

Vanuit Limburg bij van Herpen terecht gekomen voor occasion. Via de mail al zeer prettige benadering, afspraak gemaakt voor bezichtiging. Prima uitleg over de auto. Proefrit kunnen maken. Werd mooi de tijd genomen voor een goede verkoop. Vandaag de auto opgehaald, alles naar tevredenheid verlopen. Op weg naar Limburg met onze nieuwe aanwinst, en een lekkere fles wijn van de verkoper in de kofferbak. We komen hier zeker nog eens terug!

Super tevreden, vandaar 10 punten

Super tevreden. Vandaar 10 punten.

Professioneel en in goede sfeer

Een autobedrijf met professionele medewerkers dat vertrouwen geeft.

1e keer servicebeurt beviel heel goed

Duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden. Goed overleg. Klantvriendelijk Gratis fiets geleend.

prima geregeld

na een telefoontje auto opgehaald en reparatie ( nieuwe accu ) tot volle tvredenheid en snel uitgevoerd

Heel accuraat en dienstverlenend

Ik ben zeer tevreden over Autopunt Van Herpen. Zeer betrouwbaar en goede service

Storingen nog aanwezig

Probleem storing motor en storing ruitenwisser niet opgelost. Zaterdag gemeld bij Niels. Wacht op bericht van Rick.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum