Prima service!

Goede service volgens afspraak. Vriendelijk personeel en je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden voor wat betreft onderhoud.

Wederom uitstekende service

Autopuntvan Herpen is een vriendelijk en proffesioneler autobedrijf waar ik wederom uitstekend geholpen ben.

Prima service en snel klaar!

Leuke mensen, goede service.

Over alles tevreden

Ben gewoon al jaren supertevreden

Zoals altijd betrouwbaar en prima service

Werken prima op tijd Krijg altijd leenauto mee Goed overleg Betrouwbaar, denken mee

geweldige service

eerlijke vakmanschap en goede communicatie

Prettig geholpen, op basis van vertrouwen

Telefonisch een deal gesloten op basis van wederzijds vertrouwen. Bij aflevering auto een prettig contact gehad en met een goed gevoel de nieuwe auto meegenomen.

Zijn prima

Ik word keurig bediend

Zeer goede service.

Het komt erop neer dat ze willen dat je met een goed gevoel de deur uitgaat.

Vertrouwd gevoel

Goed geholpen met reparatie goede communicatie en goede afspraken

Perfecte service!

Vlot geholpen. Deskundig advies.

gewoon goed

Afspraken nakomen. Bellen eerst of er bijkomende kosten zijn voor reparatie en APK..

Zeer positief, iedereen is vriendelijk en levert goed werk. Complimenten het voelt erg vertrouwd.

Eerste keer geweest

Eerste keer geweest en gelijk een prima in druk gemaakt goede service en nette mensen.

Uitstekende service

Ik was mijn auto iets langer kwijt dan dat ik van te voren gedacht had. Prima vervangende auto en de autostoelen werden ook nog gehaald!

Fijne service en gastvrij ontvangst

Fijn dat ze overleggen wat er moet gebeuren aan onderhoud.

Zeer goede service en vriendelijk

We zochten een occasion en hebben opnieuw een betrouwbare auto kunnen kopen. Goede service en vriendelijk geholpen.

Opnieuw erg tevreden!

We konden de auto op kortere termijn brengen en ook snel weer ophalen. Alles weer netjes geregeld!

Heel fijn geholpen.

Op een correcte en nette en manier ben ik geholpen. Een goede uitleg was daar ondereel van.

Opnieuw perfecte service bij Autopunt Van Herpen!

Al jaren kom ik als niet-autoliefhebber bij Autopunt Van Herpen. Zowel voor de aankoop en het onderhoud van mijn zakelijke en privé auto’s. Omdat ik er geen verstand van heb en ook geen zin/tijd heb om een nieuwe auto uit te zoeken vraag ik Niels en zijn medewerkers de afgelopen 20 jaar om dat voor mij te regelen. Dat is een kwestie van vertrouwen. Ouderwets maar het blijkt ook in deze tijd, bij dit bedrijf, nog “gewoon” mogelijk. Dat is geweldig. Gisteren mijn nieuwe Audi Q5 in ontvangst genomen. Deze auto is Autopunt Van Herpen voor mij gaan zoeken nadat ik mijn wensen had doorgegeven. In Duitsland is deze gevonden. Opnieuw een fantastisch mooie, rijk uitgevoerde demo auto voor een zeer redelijke prijs. Bedankt voor de super service. Blij dat er nog bedrijven zijn met mensen die het snappen!

Snel, accuraat en kundig.

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Goede communicatie met de klant m.b.t. de werkzaamheden en snelle reparaties en/of onderhoud.

vakkundige en gastvrij geholpen.

Begin december bij Van Herpen een Mazda CX-5 aangeschaft. vooraf duidelijke en snelle communicatie. daarna afspraken nagekomen. gastvrij ontvangen en direct een proefrit gemaakt. ten tijde uitleg gekregen over vele techn snufjes. extra optie : trekhaak montage, Was na aankoop binnen een paar dagen gereed. Prima familie bedrijf, niks opgedrongen, puur adviserend. ook eerlijk en openheid toen de up-date van de navigatie mislukt was. netjes bedrag van deze optie retour gekregen zodat we het bij een Mazda dealer konden inplannen. Nog 1 storing aan de auto gehad en netjes advies ontvangen. Mocht er een auto tussen staan naar uw keuze , plan een afspraak en laat u overtuigen. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en het bedrijf.

Gewoon goed

Tevreden mee

goed en servicegericht

Reeds lang ons voertuig voor zeer goed onderhoud bij Garage van Herpen. Contact is prettig en service gericht

Fijne service

Heel fijne garage ze denken met je mee en staan voor je klaar

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum