prettige ervaring

alles is probleemloos verlopen.

goede afspraak en afspraak is goed

nette auto ik ben er blij mee en netjes behandeld door de verkoper bedankt Sten.

Altijd super geholpen, fijn contact met alle mensen daar.

Topservice!

Geweldige service en hele fijne mensen. Auto in onderhoud, is uitstekend uitgevoerd. Betrouwbaar, snel, komen afspraken na en geen verrassingen.

Als altijd zeer goed

Klantvriendelijk, deskundig, zorgvuldig, snel, niet te duur

Tot nog toe goed.

Tot nog toe geen klachten .Maar ik moet mijn aankoop noch ophalen.

Als altijd prima

Opnieuw snel en doeltreffend geholpen bij probleem met accu.

Prima service!

Nogmaals prima service

Super Service!

Maken alles snel, voor zeer schappelijke prijzen! Service is top!

prettige, adequate service

Occasion gekocht en oude auto ingeruild voor een realistische prijs. Alles verliep soepel en snel, vriendelijke en adequate behandeling, het geheel maakte een uiterst professionele en klantvriendelijke indruk.

Vertrouwd is

Altijd goed, klankgericht, probleemoplossend, vriendelijk

Goede uitleg en service

koplamp kapot

wordt snel geholpen en vriendelijk mensen.

Gewoon netjes geregeld.

Auto gekocht en eentje ingeruild, niet wezen kijken gewoon op goed vertrouwen, kwamen hem brengen top geregeld.

Vriendelijk en hulpvaardig

Klantvriendelijk en behulpzaam

Geweldig dat je van te voren wordt gebeld om te informeren wat er moet gebeuren.

Prima service en alle afspraken nagekomen.

Goed gevoel, eerlijk, komen afspraken na!

Mooie auto’s, komen overeen met omschrijving zoals beschreven. Aardige betrouwbare mensen, goed gevoel aan overgehouden. Ben super blij met mijn nieuwe auto!

wordt altijd goed geholpen

Toppie goede service

Vertrouwd

Ik kom al jaren bij Autopunt van Herpen en ben uiterst tevreden. Zowel aankoop/verkoop van auto's als het onderhoud van mijn auto is altijd goed en ook de kosten zijn daarbij altijd reeël.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Vanaf het eerste contact vriendelijk en adequaat geholpen Onderhoudsbeurt van de wagen gedaan en volgens afspraak de wagen weer opgehaald Zeer zeker tot een volde keer!

Volledig naar wens

Na een beurt werd de rekening pas verzonden nadat alle problemen waren opgelost.

Goed betrouwbaar autobedrijf

Onderhoud en herstel van auto, altijd netjes en correct, goede prijs kwaliteit.

Vriendelijk eerlijke mensen

altijd snelle en fijne service!

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum