Zeer tevreden!

Snel, goed en transparant

Snel, goed en transparant

Nog niet happy

Lastige storing met de noodoproep in mijn BMW x1 die kennelijk moeilijk op te lossen is. Na 300 euro nog niets verder. Storing wordt alleen maar erger. Wordt een duur geintje zo ondanks dat niet het volledige tarief in rekening wordt gebracht. Ze doen wat ze kunnen maar helaas tot op heden zonder enig resultaat. Binnenkort voor de vierde keer weer terug. Overigens altijd wel tevreden.

Correct, respectvol, klantvriendelijk

Hier onze nieuwe auto gekocht. We werden hartelijk ontvangen en zijn keurig en respectvol geholpen. Kregen ruim de tijd om de wagen te bekijken en om een proefrit te maken. Auto bevalt prima. Hartelijk dank Niels en team!!

Keurig geholpen

Alle afspraken netjes na gekomen

Super bedrijf

Afspraak zo gedaan. Ontvangst hartelijk. Persoonlijk contact. Deskundige medewerkers, en de nota valt ook best mee. Een aanrader!

Fijne sfeer, gezellig team van kundige mensen die mooi op elkaar ingespeeld zijn.

Mooi bedrijf, gezellige sfeer en kundig personeel wat hier duidelijk met plezier werkt! Dat plezier vind je terug in de kwaliteit en service die men hier verleend. Ik ben buitengewoon snel geholpen naar grote tevredenheid. Tijdens het wachten heb ik met een lekker kopje koffie in de showroom snel een blik kunnen werpen in één van de campers die aangeboden worden voor verhuur. Dus ook nog een idee opgedaan voor een leuke vakantie! Heb nog even staan kijken naar de Qooders (motorscooters) maar daar bleef het bij want mijn auto was al weer klaar. Dank voor de goede en snelle service!

weer fantastische service

De schade aan mijn auto is op een fantastische manier hersteld

Gewoon goed

Word iedere keer goed geholpen.

snelle reactie t.a.v. de gevraagde prijsopgave

Na de ontvangen prijsopgave zijn de geadviseerde reparaties tot tevredenheid uitgevoerd. Prima en nogmaals dank aan Rick Vermeulen.

correct en zeer klantvriendelijk

Servicebalie was erg vriendelijk, afspraak werd correct afgehandeld. Zeer prettig om zaken mee te doen.

Altijd klantvriendelijk

Zie boven

In een keer weer alles ok

Alles wat nodig is wordt gedaan. In goed overleg.

Goed!

Goede service, netjes contact opgenomen over mankementen die ze tegen kwamen voor overleg en advies. Top!

Top service

Top service

Weer een fantastische auto afgeleverd

Zoekopdracht gegeven om een VW t5 multivan te zoeken voor mij. Gevonden. En een prachtige auto afgeleverd en voor de afgesproken prijs. Team van autopunt van Herpen bedankt.

Uitstekende service en klantvriendelijk

Hele goede ervaringen al 10 jaar zeer tevreden!!!

Altijd perfecte service!

Autopunt van Herpen levert uitstekende service en denken ook met je mee! Als ik mijn auto wegbreng voor een apk of servicebeurt wordt er altijd eerst netjes gebeld/overlegd wat er gedaan moet worden. Ook staat er altijd een leenauto klaar. Ik ben meer dan tevreden over Autopunt van Herpen.

Fijne auto garage

Goede auto garage met genoeg occasions op voor raad. Ruime keuze en nette afhandeling en uitleg van de gekochte auto.

Uiterst tevreden!

Een klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

100 procent

goede mensen en goede behandeling zeer correct zijn behulpzaam en mooie afhandeling

Heel goede service

Fijn betrouwbaar bedrijf. Keurig geholpen en ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden.

Altijd super attend en deskundig!

Vriendelijk en deskundig personnel. Alle werkzaamheden gaan in goed overleg.

goed gevoel

We waren bij de aankoop teleurgesteld dat er geen koffie werd aan geboden. Is vandaag goed gemaakt bij het ophalen van onze nieuwe auto was dit wel t geval. Verder erg tevreden.

Prima service!

Goede service volgens afspraak. Vriendelijk personeel en je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden voor wat betreft onderhoud.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum