super vriendelijk, goede communicatie

Enorm warme ontvangst, al telefonisch bij het maken van een afspraak. Vervangend vervoer top geregeld. Geen verrassingen over de rekening door duidelijke communicatie tijdens tussentijds contact.

Klantvriendelijk en professioneel

Ik kom er al jaren sinds dat ik mijn 1ste auto heb gekocht. Inmiddels heb ik mijn 2de auto ook via Autopunt van Herpen gekocht. Ondanks het bedrijf niet bij mij in de buurt zit laat ik de auto altijd daar maken. Dit omdat ze klantvriendelijk, professioneel en altijd naar de wensen van de klant kijken. Ook krijg je van te voren altijd een telefoontje met de prijs wat het gaat kosten wat ik als erg prettig ervaar.

als altijd: geen gedoe

correct en adequaat. stellen je tijdig op de hoogte van noodzakelijke te repareren onderdelen

Geweldig snel geholpen

Snel en vriendelijk geholpen.

Ja ik werd goed ontvangen kreeg meteen een lekker bakje koffie en ben goed geholpen .

ik ben tevreden

vakkundig, klant vriendelijk

Altijd super

Goede service en zeer correct

Mijn ervaring - inmiddels ruim een jaar - is: betrouwbaar en ruimhartig !

Service-verlening zonder omhaal, prettige behandeling aan balie/ telefoon. Ook bij onverwacht technisch ongemak is men paraat voor adequate hulp ! Kortom: uitstekend !

Met de klant meedenkend bedrijf.

Mooie auto gezien bij het autopunt, naar kantoor gelopen voor nadere info in verband met mogelijke inruil. Er werd binnen 24 uur een offerte gemaakt en proefrit aangeboden. Daarna gesprek gevoerd en we waren er snel uit.

Al jaren trouwe klant en echt super tevreden! Erg goede service en erg klantgericht! Top Garage

zeer vriendelijk personeel en goede zaken gedaan

een nette klant vriendelijke zaak

Prettige omgeving die je een goed gevoel geeft in wat je koopt en niet afscheept met wat je inruild

Na de ochtend eerst bij een andere dealer te zijn geweest, die ons geen serieus gevoel gaf (eerst het bod accepteren, dan pas de proefrit omdat de auto wat moeilijk binnen staat en de verkoper die geen kunststad strip herkent aan een auto, dus dan is hij overgespoten) bij auto punt van Herpen terecht gekomen. Na een kort gesprek de proefrit, een fijn gesprek en een goed bod. Nog nooit zo snel een auto gekocht. Familiebedrijf, duidelijk merkbaar.

Prijs - kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer gastvrij en goede service

Zeer gastvrij en goede service.

De betrouwbaarheid van het bedrijf

Wij hebben het bedrijf ingeschakeld om te zoeken naar een 2e hands auto. Vanwege onze ervaring met het bedrijf . De betrouwbaarheid heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan

Uitstekend!

Perfecte service van deskundige medewerkers.

Snel, goed en betrouwbaar

Uitstekende ontvangst en service. Vriendelijke benadering en direct duidelijkheid betreffende de kosten. Absolute aanrader.

Top service en houden je tussendoor perfect op de hoogte

Zeer goed bedrijf met veel kennis in huis

Snelle accurate benadering afgesloten met een prettige overdracht

Met goed vertrouwen een lange en prettige proefrit mogen rijden. Een extra check-up door bevriende garagehouder was ook geen probleem. Klantvriendelijke benadering en gedurende de koopovereenkomst transparante communicatie en prima antwoorden op onze vragen. Kortom de eerste ervaring is mij bevallen en de eerste week km's met onze nieuwe aanschaf ook. Enige verbeterpunt is eventueel het niet ontvangen van een bevestiging van bezichtigingsafspraak en ontvangst van de betaling.

Goede verkoper , doet moeite. Een aanrader

prefect

Er wordt mij duidelijk aangegeven wat afgekeurd is, en ook een aantal bijna kapot met uitleggen. Ik word alles op de hoogte. Daar ben ik echt heel tevreden over. Ik zou wel fijn vinden als ik van te voren hoeveel zal kosten. Ik schrik meestal als ik de factuur zie.

Uitstekend!

Deskundig,klantvriendelijk,servicegericht. Geeft goed gevoel en vertrouwen.

Geweldige service

Perfect autobedrijf met goed meedenken met de klant.

Zeer tevreden over ontvangst, netheid van de zaak, vakmanschap en goede sfeer in het bedrijf. Een autobedrijf met de klant hoog in het vaandel.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum