Goede uitleg en service

koplamp kapot

wordt snel geholpen en vriendelijk mensen.

Gewoon netjes geregeld.

Auto gekocht en eentje ingeruild, niet wezen kijken gewoon op goed vertrouwen, kwamen hem brengen top geregeld.

Vriendelijk en hulpvaardig

Klantvriendelijk en behulpzaam

Geweldig dat je van te voren wordt gebeld om te informeren wat er moet gebeuren.

Prima service en alle afspraken nagekomen.

Goed gevoel, eerlijk, komen afspraken na!

Mooie auto’s, komen overeen met omschrijving zoals beschreven. Aardige betrouwbare mensen, goed gevoel aan overgehouden. Ben super blij met mijn nieuwe auto!

wordt altijd goed geholpen

Toppie goede service

Vertrouwd

Ik kom al jaren bij Autopunt van Herpen en ben uiterst tevreden. Zowel aankoop/verkoop van auto's als het onderhoud van mijn auto is altijd goed en ook de kosten zijn daarbij altijd reeël.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Vanaf het eerste contact vriendelijk en adequaat geholpen Onderhoudsbeurt van de wagen gedaan en volgens afspraak de wagen weer opgehaald Zeer zeker tot een volde keer!

Volledig naar wens

Na een beurt werd de rekening pas verzonden nadat alle problemen waren opgelost.

Goed betrouwbaar autobedrijf

Onderhoud en herstel van auto, altijd netjes en correct, goede prijs kwaliteit.

Vriendelijk eerlijke mensen

altijd snelle en fijne service!

goede service

Heldere communicatie en prettig in het maken van afspraken

Top service ! Goed advies !

Zijn zeer flexibel en kijken ook verder dan nodig is!

In goed overleg super gerepareerd!

Auto had al tijdje kuren bij koude start en konden maar niet echt achter de oorzaak komen. Van Herpen heeft het rustig en stap voor stap geanalyseerd en niet meteen maar zomaar van alles vervangen. Daardoor uiteindelijk een betaalbare reparatie geworden en geen problemen meer!

Nix als LOF

Nooit hoge kosten achteraf! De auto wordt beoordeeld en je wordt gebeld over wat het kosten gaat en alles in overleg.

Precies wat de bedoeling was.

Heel goed geadviseerd over het vervangen van de autoradio en ook service controle voor de zomer gedaan. Top

Altijd goede service en een prettig contact met de klant

Altijd goede service en indien gewenst uitleg van de gedane verrichtingen. Prettig persoonlijk contact.

Altijd even goed

Bij van Herpen staan ze altijd voor je klaar.

Een bedrijf waar eerlijkheid de toon voert

Een garage waar alleen mooie auto’s staan met eerlijke km. Waar je je netjes en eerlijk advies krijgt over het geen wat je voorkeur geniet.

Super klantgericht en flexibel

Binnen één dag een leenauto kunnen regelen die op zondag persoonlijk werd opgewacht om weer achter het hek te zetten.

Prima geholpen.

Het was een positieve zeer ervaring. Mijn rekening was niet gespecificeerd, dat was jammer.

super vriendelijk, goede communicatie

Enorm warme ontvangst, al telefonisch bij het maken van een afspraak. Vervangend vervoer top geregeld. Geen verrassingen over de rekening door duidelijke communicatie tijdens tussentijds contact.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum