Wat je verwacht van een vak-garage!

Autopunt van Herpen B.V. is een vakkundig bedrijf die goede service biedt en meedenkt in oplossingen. Zij sluiten aan bij de behoefte van de klant en er is altijd snel plek voor onderhoud en/of reparatie. Ze doen wat ze beloven!

Werd er prima geholpen

Gebruikte Mazda gekocht. Werd enthousiast geholpen.

Eerste kennismaking was open

Zou het nog prettiger vinden als de medewerkers waren voorgesteld met naam en functie.

Fijne werknemers, goede service.

Snel een afspraak kunnen maken voor het mankement aan mijn auto. Onderdeel vervangen, met vertrouwen de auto weer meegenomen. Helaas was er nog een geluid als ik over een drempel reed. Opnieuw gebeld en kon ik snel de auto weer brengen. Ze hebben ook het geluid kunnen verhelpen. Als het in 1 keer gemaakt was, zou ik een 10 hebben gegeven.

Adequaat en vriendelijk

Gaf een goede tip mbt bandenwissel

Prima service sofar

Winterbandenwissel prima verlopen, Een ander klant maakte helaas een kleine parkeerschade op mijn bumper. Dit is heel netjes opgelost, twee andere plekjes meteen zonder kosten meegenomen.

Betrouwbaar en vriendelijk

Na een lange zoektocht naar de juiste auto terecht gekomen in Berlicum bij Autopunt. Een bedrijf met zeer vriendelijk en kundig personeel. Eigenaar nam alle tijd om uitvoerig de auto in detail door te nemen. En na een proefrit waren wij verkocht. Keurige aflevering en fijne heldere communicatie. Absoluut een aanrader voor een betrouwbaar autobedrijf.

Mazda cx3

December 2020 Mazda cx3 gekocht bij van Herpen. Auto opgehaald, thuis bleek de auto nogal wat lichte schade te hebben, diepe kras motorkap, voorbumper diverse krassen opgevuld met lakstift nauw mijn kind van 3 had dat beter gedaan. Anderzijds tijdens het rijden maakt de auto een bizar gevoel met sturen over rotondes, diverse keren terug geweest zelfs andere set velgen en banden gekregen vanonder een andere cx3 die ze hadden staan. Helaas probleem niet verholpen. Toen ik hem 2 weken had gaf de auto diverse foutcodes het nood rem systeem was defect, eerste keer hebben ze de auto gereset, week later weer dezelfde foutcode toen hebben ze de Mazda na Mazda gebracht en daar is onder garantie de camera vervangen. Echter het verschrikkelijk trillen wat elke maand wel erger leek te worden kregen ze niet opgelost. Ook is de auto mij verkocht met de melding dat er pas 8000km geleden onderhoud aan gepleegd is dat bleek echter wel 1,5 jaar geleden vertelde de Mazda dealer ons. Deze hebben ook meegedacht aan het trillen tijdens het rijden, maar op een gegeven moment wilde ze onderdeel op onderdeel gaan vervagen. Komop het was een auto van 19k Ik werd er moedeloos van en besloot in oktober 2021 opzoek te gaan na een nieuwe auto, eind november heb ik een mini clubman gekocht bij de mini dealer. Kortom heb de Mazda 11 maanden gehad 4000km mee gereden gewoon omdat ik en mijn vrouw een heel onzeker en onprettig gevoel hadden bij de Mazda. We zijn ten slot van ramp met de fiat panda van mijn moeder naar Italië gereden, wat uiteraard de bedoeling was dit met Mazda cx3 te doen Ik denk dat dit oprecht de slechtste ervaring met een auto van 3 jaar is. Klein pintje nog toen de auto nog niet betaald was ging de communicatie vlot, dit bleek later heel anders.

Altijd goede, betrouwbare service.

Zoals gebruikelijk prettige en deskundige service. Het geeft een prettig en veilig gevoel de servicebeurten op tijd te laten uitvoeren. Het personeel is deskundig en licht nodige reparaties steeds deskundig toe.

Leuke verkoper die Stef en goede auto's

Stef heeft kennis van auto's en deal dus zo gesloten. Ook mooie en goede auto (denk ik. Mooi sowieso en goed moet nog blijken maar volste vertrouwen erin)

Super service

Super fijne ervaring gehad met Autopunt Van Herpen b.v. Auto is netjes afgeleverd zoals dit was besproken bij het kopen van de auto. Ga zo door!

Uitmuntend, top!

Zeer prettig en top werk geleverd!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed

Zorgeloos je auto achterlaten en hem perfect in orde weer afhalen zonder moeilijke dingen of vragen

Top bedrijf

Ik ben zeer tevreden. Je weet waar je aan toe bent. Ze denken met je mee zodat he niet teveel vetaald.

top garage

mijn ervaring met garage v.herpen was voor mij de eerste keer, nadat ik een auto bij hen had gekocht.het vertrouwen was al meteen goed vriendelijke mensen.en ze komen hun beloftens na. heel blij met deze ervaring,ga zo door mensen.top. vriendelijke groeten ben franken.

Fijne mensen en nette garage

Hele fijne en makkelijke communicatie. Uiteindelijk erg blij met de auto die ik gekocht heb en nog een trekhaak onder heb laten zetten.

Plezierige aankoop

Zeer aangenaam en professioneel geholpen bij de aankoop van onze auto. Duidelijke en open communicatie over de status, geschiedenis en aflevercondities. Een onopgemerkte (zeer kleine) schade wordt achteraf als vanzelfsprekend opgepakt en hersteld. Keurige service. Aanrader!

Goede service,betrouwbaar en goede feedback

Al 10 jaar klant tot grote tevredenheid.

Zoals altijd, snelle en zeer adequate service

Schade herstel snel en vakkundig uitgevoerd

prima service

zie hier boven

Altijd goede service en meedenkend

Bij van Herpen staan ze altijd voor je klaar, ook als het een keertje tegen zit voor klant en bedrijf. Over de service geen enkele klacht en er wordt fijn met je meegedacht. Dat was 30 jaar geleden zo en is nog steeds zo :)

Best mogelijke service

Of het nu om een APK of een beurt gaat. Of wanneer ik een lekke band heb. Ze doen altijd dat extra beetje meer. Ik ben er al jaren klant en dat zal nog vele jaren zo blijven. Top zaak.

Snelle service

Eén van mijn koplampen was kapot. Laat in de middag reed ik het terrein op, mijn koplamp werd ter plekke vervangen en 10 minuten later was ik weer op weg. Snelle service!

Heel fijn geholpen

We hebben een auto gekocht en nemen echt de tijd voor je en heel veel goede, eerlijke informatie krijg je! Fijn autobedrijf die ik zeker aanraad!

Goede service en betrouwbaar

Pas een auto gekocht bij van Herpen en ik ben dik tevreden Luisteren goed naar waar de klant naar opzoek is en helpen je een goede keuze te maken door de goede en eerlijke adviezen die ze geven Een aanrader dus!

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum