Super geregeld

Goed geregeld en snel

Een prima ervaring

Gevonden op internet, voor de eerste keer in Berlicum. Prima ontvangst , duidelijke uitleg over de auto en de evt aankoop. Echt aan te raden als je een auto zoekt.

Geweldig en goed geholpen

Een goed plan gemaakt om onze auto weer betrouwbaar te maken en tevens een kosten plaatje zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Kan er geen slecht woord van zeggen . Toppie

Ik heb een heel fijne ervaring met Autopunt. van Herpen Correct behandeld alsmede een goede service. Technisch specialisten. Staan altijd klaar met een praatje en een kopje koffie.

Snel en vakkundig!

Goed advies en snelle reparatie!

Goede en vriendelijke correct personeel

Mijn ervaring is zeer goed met deze garage, alleen zijn ze vergeten naar de rechter spiegel te kijken. Misschien te druk??? Deze beweegt niet naar boven nl.

Goed geholpen

Zoals altijd zeer tevreden

Beveel deze garage zeker aan, vriendelijkheid, service, behulpzaamheid, eerlijk en betrouwbaar.

Uitstekend aanbod en advies!

Super positief met de aankoop van een Audi Q3 met super lage km's.

APK auto

Prima garage, snelle en degelijke service

Van Herpen werkt stipt, dus als je ook als klant netjes vroeg je auto brengt, is die in een mum van tijd klaar.

Uitstekend.

Geen bestaande klant Autopunt, echter werd ik direct geholpen op een snelle wijze. Klasse.

Perfect zoals altijd

Autopunkt van Herpen is een perfect garage waar we me vertrouwen onze auto heen brengen.

uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers(sters)

snel geholpen

Altijd goede service bij van Herpen!

Ik word altijd prima geholpen

Ik word altijd prima geholpen en geadviseerd

Snel, goed en betrouwbaar zoals altijd

Geen fratsen of onverwachte kleine reparaties waarover gekibbel kan ontstaan Gewoon goed en betrouwbaar Geven een belletje als er iets is en overleggen altijd vooraf! Tot de volgende keer!

Snelle hulp aan huis bij beschadigde band; klus binnen 1,5 uur geklaard.

E.e.a.past in de uitstekende service nu reeds ruim 45 jaar!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Klantvriendelijk en betrouwbaar

super!

In één woord: geweldig!

100% tevreden

Perfect bedrijf. Je weet precies waaraan en waaraf bij dit bedrijf. Correct, punctueel en bovenal zeer kundig. Ze bestaan dus nog! Top!

Goed, netjes en klantvriendelijk

Goed en netjes, maar wordt wel steeds prijziger.

vakkundig

goed werk geleverd.

Ff wachten maar wel goed

Ik heb mijn “nieuwe “ tesla pak laten keuren na aankoop. Kon meteen terecht maar moest helaas nogal lang wachten op onderdelen en tijd om die te monteren. Alles uiteindelijk netjes opgelost en naar tevredenheid gerepareerd.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum