Laden reviews...
100 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken telkens de vriendelijke service, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Klanten waarderen professionaliteit en transparantie. Het enthousiasme voor de service en het onderhoud komt vaak terug, wat leidt tot een consistente positieve reputatie.
Goed geholpen en goede uitleg top
17 December 2025
M van Rijn
s’-Hertogenbosch
Prettig. Voelt vertrouwd aan.
16 December 2025
Kars
Den Dungen
Mijn ervaring met Autopunt van Herpen is zeer positief. De service was professioneel, duidelijk en betrouwbaar. Alles werd netjes uitgelegd en het onderhoud is vakkundig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en kom hier in de toekomst zeer zeker terug.
15 December 2025
Thomas
Vught
Hier een mooie Skoda Superb stationwagon gekocht. Heeft ondertussen een beurtje gehad. Ook de Seat van mijn vrouw in onderhoud gedaan. Prima service en korte lijnen.
15 December 2025
Cor
'S-Hertogenbosch
Bij de aankoop van mijn nieuwe auto bij autopunt Van Herpen prettige ervaring opgedaan met onderhandelen over inruilprijs van mijn oude auto. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan door verkoper Sten. Tevens besloten om de auto daar ook in onderhoud te geven indien nodig.
27 November 2025
Marcel
Berlicum
Wij hebben hier onlangs een Kia gekocht en zijn tevreden over de hele ervaring. De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en nemen de tijd voor je. De auto stond netjes klaar voor de proefrit en was bij aflevering prachtig gepoetst. Ook de uitleg over de auto was duidelijk en volledig. Absoluut een garage die we iedereen kunnen aanbevelen!
8 November 2025
Marcel Willems
Beuningen
Leuke persoonlijke behandeling, en correct als het nog niet nodig is om iets te vervangen ,niet doen...
Tineke
Engelen/s'-Hertogenbosch
Ik was goed en snel geholpen met het aanschaffen van een nieuwe auto.
Erkan
Eindhoven
Vooralsnog zijn we alleen maar positief over dit mooie auto bedrijf. Fijn en vlot geholpen door Sten toen we daar afgelopen week een andere auto kochten Duidelijke en geduldige uitleg. Zoals ik begreep is dit al de 4e generatie dus dit bedrijf heeft zijn naam wel gevestigd in Berlicum.
Jarka Dijk Van
Berlicum
Alles gerepareerd zoals het hoort
5 November 2025
John Schouten
Snel en correct
5 November 2025
Piet
Berlicum
Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Service altijd dik in orde geweest. Al een trouwe klant
3 November 2025
Yilmaz Akgul
Hengelo
Bij het kijken naar een andere auto ben ik zeer goed geadviseerd. Er waren meerdere auto's waar ik interesse in had en kon gelijk een proefrit maken. Ik kreeg een zeer goed passend voorstel voor inruil en ben prima geslaagd.
3 November 2025
Wim
Rosmalen
Goede en snelle service. Vriendelijke mensen.
29 October 2025
Trudie
Berlicum
Al jaren is mijn auto in onderhoud. Altijd goede communicatie over wat ze moeten vervangen zodat je niet voor onverwachte kosten staat!
25 October 2025
Layla Ariba
Berlicum
In het weekend problemen met de auto gehad en is ook meteen opgelost. Zo fijn om even te kunnen bellen. Ze doen altijd dat extra beetje meer. Toppers zijn het.
24 October 2025
Victor
Den Bosch
Vriendelijke mensen, duidelijk, vakkundig en eerlijk in communicatie mét goede uitleg.
22 October 2025
M
Maasdijk
Tot nu toe alleen maar positief. Aardige mensen en prima service. Gewoon top!
16 October 2025
Ingrid
Oss
Vakkundige advies en betrouwbaar.
13 October 2025
Asir
Berlicum
Ze maken voor mij altijd tijd voor kleine reparaties. Je kunt er op wachten en de koffie wordt aangeboden!
10 October 2025
Henri Smulders
BERLICUM NB
Ik heb helaas de laatste tijd wat problemen gehad met mijn auto waaronder diverse olielekkages en vlak daarna twee maal storingen in het emissiesysteem. In alle gevallen kon ik vaak snel terecht en werden reparaties snel en goed uitgevoerd waardoor ik mijn auto weer snel kon gebruiken voor mijn werk.
2 October 2025
Bart
's-Hertogenbosch
Klein deukje in mijn portier door een onoplettende bestuurder tijdens parkeren. Door hun eruit gehaald terwijl ik zat te wachten met een heerlijke kop koffie. je ziet er helemaal niets van.
26 September 2025
Karel
BERLICUM NB
Uitstekende en snelle service en prettig advies en afhandeling.
26 September 2025
Engelina
Middelrode
Ongeacht de vraag altijd goede service. En altijd prettig meedenken. Heldere waar verwacht kan worden. Top!
25 September 2025
Annemarie
Berlicum
Eerste contact via de bovag site en bod op onze auto gehad. Daarna afspraak gemaakt voor proefrit met nieuwe auto. Koop gesloten en een week later de auto opgehaald. Auto bedrijf van Herpen is een prima bedrijf met duidelijke afspraken. Tevreden over het verloop.
22 September 2025
Gerard