gewoon goed

Prettige bediening, goed afspraken nakomen.

Weer top geholpen!

Weer happy op weg na een nieuwe aanschaf! Betrouwbaar bedrijf met betrokken werknemers, daarom al jaren vaste klant!

Wij Kwamen, wij zagen en wij namen.

De keuze is reuze de prijs is acceptabel en de service uitmuntend.

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer goede service

5 sterren zeggen toch voldoende

Ze denken met je mee

Ik ben heel tevreden over Autopunt van Herpen

Keurig afgewerkt

Keurig afgewerkt

Uitstekende service

Klantvriendelijk, goede uitleg reparatie, kosten indicatie voor reparatie en overleg hoe en waarom uit te voeren. Alle tijd om vragen en onduidelijkheden te bespreken

Onverwachte reparatie.

Auto onverwachtse reparatie aangeboden. Bleek dat het toch wel een ingrijpende reparatie werd maar via goede communicatie en geregeld tussendoor werken aan de auto toch netjes gerepareerd.

Prima!

Men is klantgericht, houdt zich aan gemaakte afspraken en de auto loopt weer als een zonnetje.

Goed overleg en service

Altijd goede service

Onze ervaring met Autopunt Van Herpen is enorm goed, altijd vriendelijk, goede service, en ze denken met je mee. Kortom wij bevelen dit bedrijf echt aan!

Perfect opgelost

Probleem met de auto perfect opgelost. Reparatie wel duur maar de auto is het nog waard.

Perfect opgelost

Prima service!

Auto werd provisorisch gerepareerd totdat de juiste onderdelen waren ontvangen. Vriendelijke service!

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum