Erg klantvriendelijk en niet duur!!
ze erg goede service hebben en mijn auto goed onderhouden wordt door hen.
het onderhoud aan de auto goed wordt uitgevoerd, als ik niet meteen alles in een keer kan betalen kan dit altijd in termijnen, zezijn altijd begripvol en vriendelijk.
Een super-bedrijf waar je fijn wordt geholpen, gezellige mensen, de koffie bruin is voor de klanten en het goed verzorgd uitziet.
er goede service gegeven wordt.
we er al jaren goede ervaring mee hebben.
ik altijd bij hen terecht kan en snel wordt geholpen. Ik krijg ook inhoudelijke uitleg omtrent de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.
ze heel vriendelijk en zeer behulpzaam zijn!!!
je hier altijd terecht kunt met vragen en problemen, ze worden altijd naar wens opgelost!
Vriendelijk personeel, goed advies en prima service
Ze ontzettend vriendelijk, service gericht, betrouwbaar en zeer deskundig zijn.
... een goede service en kwaliteit hier in 1 zin genoemd mogen worden!
Er nog aandacht is , in deze snelle tijd voor een praatje en een luisterend oor. En een heerlijk Brabants Bekske koffie.
Er nog tijd is voor een luisterend oor, en een heerlijk Brabants bekske koffie
Je er een betrouwbare auto kunt kopen die vergezeld gaat van goed en prijs vriendelijk onderhoud
vakmanschap, klantvriendelijk,staan ook klaar voor kleine reparaties
Sassenheimseweg 76
5258 HL Berlicum