Al jaren is mijn auto in onderhoud. Altijd goede communicatie over wat ze moeten vervangen zodat je niet voor onverwachte kosten staat!

Altijd goede service.

In het weekend problemen met de auto gehad en is ook meteen opgelost. Zo fijn om even te kunnen bellen. Ze doen altijd dat extra beetje meer. Toppers zijn het.

Heel fijn!

Vriendelijke mensen, duidelijk, vakkundig en eerlijk in communicatie mét goede uitleg.

Super aardige mensen en goede service

Tot nu toe alleen maar positief. Aardige mensen en prima service. Gewoon top!

Vakkundige advies en betrouwbaar.

snelle en deskundige service

Ze maken voor mij altijd tijd voor kleine reparaties. Je kunt er op wachten en de koffie wordt aangeboden!

Goede en snelle service!

Ik heb helaas de laatste tijd wat problemen gehad met mijn auto waaronder diverse olielekkages en vlak daarna twee maal storingen in het emissiesysteem. In alle gevallen kon ik vaak snel terecht en werden reparaties snel en goed uitgevoerd waardoor ik mijn auto weer snel kon gebruiken voor mijn werk.

Geweldige service

Klein deukje in mijn portier door een onoplettende bestuurder tijdens parkeren. Door hun eruit gehaald terwijl ik zat te wachten met een heerlijke kop koffie. je ziet er helemaal niets van.

Zoals gewoonlijk vriendelijke en behulpzame bediening.

Uitstekende en snelle service en prettig advies en afhandeling.

Altijd goede service

Ongeacht de vraag altijd goede service. En altijd prettig meedenken. Heldere waar verwacht kan worden. Top!

Goede ervaring met het inruilen van onze auto

Eerste contact via de bovag site en bod op onze auto gehad. Daarna afspraak gemaakt voor proefrit met nieuwe auto. Koop gesloten en een week later de auto opgehaald. Auto bedrijf van Herpen is een prima bedrijf met duidelijke afspraken. Tevreden over het verloop.

Staan altijd voor je klaar

Wij zijn zeer tevreden, worden altijd vriendelijk geholpen.

Goede, duidelijke communicatie. Vakkundig.

super aardig en kundig.

men weet wat er nodig is om een auto te kopen en hebben er verstand van en zijn ook verder prima qua prijsstelling en service.

Topbedrijf !

Kwaliteit is kwantiteit ! Zowel klantgericht als servicegericht is het een zeer professioneel autobedrijf die zijn klanten weet te waarborgen.

Eerlijke verkoop

Direct een eerlijke prijs voor mijn oude auto gegeven met een duidelijke bijbetaling zonder bijkomende kosten. Jammer dat de auto pas na 3 weken op naam gezet kon worden, maar dat was van Herpen niet te verwijten.

Gewoon en goed bedrijf

Meerdere auto's gekocht en vast adres voor onderhoud. Altijd eerlijk en goed advies. Fijne mensen en echt betrouwbaar adres.

Fijne garage met vriendelijke mensen

Een goede service voor onderhoud en reparaties. Voor aankoop van een auto zeker het bezoeken waard. Ze hebben een veelzijdigheid aan merken en modellen waar je zeker kunt slagen. Duidelijk in advies en verstand van zaken.

Fijn bedrijf!

Keurig verzorgd bedrijf en prettig geholpen…….

Voldoende ondersteuning en behulpzaam

Ik heb even moeten wachten maar ben daarna goed geholpen

Prima, snelle afhandeling van de koop

Fijne ervaring, goeie en eerlijke prijs, geen gedoe en mooie auto, hou ik van !!

Aardige en behulpzame mensen

Top zaak

We zijn heel goed geholpen lieve mensen goeie uitleg en heel vriendelijk en vooral duidelijk . Top zaak wil nergens anders meer. Volgende auto zeker daar weer kopen . Gr Leroy en Vera van doleweerd.

Ze doen wat ze beloven

Wat je afspreekt gebeurt ook.

Correct, vriendelijk, betrouwbaar. Gewoon goed.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum