Komen afspraken na.

Prima service, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Bij afleveren auto de aandachtspunten nog even goed en rustig doorlopen. Tussendoor hebben ze gebeld en advies gegeven. Later op de dag een telefoontje+sms dat de auto gereed stond. Bij afhalen nog even rustig de werkzaamheden aan de auto doorgelopen. Factuur direct in de mail. Fijne service!

Alles conform afspraak geregeld

Bij andere garages was het niet mogelijk om de spiegel te laten repareren. Hier wel. En snel gerepareerd. Goed gedaan.

Plezierig en kundig geholpen

Afspraken zijn duidelijk en ook gerealiseerd! Plezierig.

Kwaliteit volgens afspraak

Geen overbodige werkzaamheden en alles volgens afspraak gemaakt. Met groot vertrouwen heb ik mijn auto in onderhoud bij Van Herpen.

x

x

Conform afspraak en met een goed advies de auto laten APK keuren

Weet wat ik aan de camper moet doen om hem rijdend en veilig te houden

Zeer tevreden.

Goede service, deskundig, snel.

Erg tevreden over dit autobedrijf

Mooie Volvo xc40 gekocht en alles perfect geregeld bij de aflevering! Goede uitleg en vriendelijk personeel! Zeer tevreden met dit bedrijf!

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Na verhuizing uit Limburg na 80 jaar is autobedrijf van Herpen een welkome positieve opvang.

Na mijn verhuizing uit Limburg na 80 jaar moest ik op zoek naar een autobedrijf waar ik mijn auto in onderhoud kon geven. Zelf woon ik in Berlicum en van Herpen ook zodat mijn keuze snel was gemaakt. Gezien de 5 jarige ervaring kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over het positieve contact en de uitgevoerde reparaties van mijn Renault Grand Scenic. Ik wens autobedrijf van Herpen veel succes in de toekomst en mijn auto in goede handen is voor onderhoud. Vriendelijke groeten, LMJ. Romkens

Prima service.

Goede en eerlijke service.

Goed ontvangen en zeer goed geadviseerd.

Klantgericht

en kraakhelder in communicatie. Bedankt voor de goede service en reparatie

Prima service en fijne mensen

Auto voor service volgens afspraak en alles netjes afgehandeld. Geen overbodige onderdelen en onnutte werkzaamheden. Telefonisch contact met vragen over wel-of-niet uit te voeren werk. Fijn dat alles zo netjes en correct wordt gedaan.

Altijd vriendelijke, gastvrije en professionele hulp

We rijden er graag een stukje verder voor om

Uitmuntend

Geen woorden

Uitstekende snelle service

Snel en goed geholpen. Prettige, goede dienstverlening. Bij een ‘normale’ onderhoudsbeurt maar ook bij ‘pech’. Heel tevreden!

Betrouwbaar

Komt afspraken na.

Top Dealer

Juiste informatie, nette en duidelijke afspraken gemaakt, Testrit was goed geregeld. En bij het afhalen werden we zeer netjes opgehaald van het station Den Bosch.

Zakelijk en snel

Ik had snel een nieuwe auto nodig ivm pech met de oude. Ik werd vlot geholpen met een mooie occasion, alles netjes in orde gemaakt. Personeel wisselend van erg vriendelijk tot een beetje mopperig en de indruk wekken geen tijd voor je te hebben.

Goede zorg en uitvoering van ondergoed en Instalatie Apple CarPlay!

Zeer goed!

Prettig, professioneel en service zoals je het verwacht!

Wat prettig om een service op dit niveau te mogen ervaren. Totaal onverwacht noodgeval met de auto waarbij je verwacht dat het lang gaat duren met een dikke factuur, ervaar je de service van een bedrijf dat je bijna als een familie gaat beschouwen. Geen bullshit, geen gekke adviezen om nog meer te repareren. Gewoon wat je wenst. Ik vertrouw blind op deze garage.

Snelle service

Kon tussendoor accu laten testen, blijkt dat de accu aan vervanging toe was.

snelle service en met goede uitleg en tips

Fijn dat er ook tijd is om alles toe te lichten.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum