Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame team, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De prijzen en transparantie worden als eerlijk ervaren. Veel beoordelingen noemen snelle afhandeling en flexibiliteit bij afspraken. De ervaringen zijn over het algemeen betrouwbaar en klantgericht.
Auto was prima en duidelijke uitleg. Prima service Cees Dekker
11 October 2025
Cees
Amsterdam
Goedemorgen meneer Dekker,
Hartelijk dank voor uw positieve review!!
Zoals hierboven omschreven
10 October 2025
Bart Ahrens
Harderwijk
Na al veel occasions bekeken te hebben gingen we ook bij autobedrijf Heersmink langs om te kijken voor een occasion. We werden hartelijk ontvangen en kregen alle tijd om rond te kijken en vragen te stellen. Na de proefrit waren we eruit, dit ging onze nieuwe auto worden. Echter hadden we ontdekt dat een van de functionaliteiten op de boordcomputer niet goed werkte, dat kan, het is tenslotte een tweedehands auto. Maar bij Heersmink staan ze voor kwaliteit. Er werd een reparatie voorgesteld - geheel kosteloos - en mocht het hierdoor langer duren dan gepland dan werd er vervangend vervoer geregeld. Wat een service! Ons advies: ga voor een occasion naar Heersmink.
18 September 2025
Susanne
Hoorn
We hadden 4 busjes nodig en er was er één beschikbaar. Met veel rondbellen is het gelukt ons de extra busjes te leveren en ook nog eens op een handige locatie voor ons af te leveren en weer op te halen. De communicatie verliep uitstekend.
10 September 2025
Annet
Harderwijk
Al 14 jaar klant. Kundige monteurs, persoonlijke benadering en pragmatische aanpak. Gewoon een fijne betrouwbare garage.
5 September 2025
Peter
Harderwijk
Top garage zo als altijd ook personel
3 September 2025
Whalid
Harderwijk
Eerlijke garage die flexibel, professioneel en klantgericht is.
19 August 2025
Simone
Harderwijk
Auto hier gekocht. Kleinigheid keurig onder garantie vervangen. Ook daarna uitstekende service
17 August 2025
Rein
Harderwijk
Altijd goede service! Betrouwbaar advies.
14 August 2025
Sandra
Harderwijk
Tot nu toe goed geholpen; fijn dat ze meedenken
2 August 2025
Tanja
Harderwijk
Klantvriendelijk personeel, je wordt gezien als mens en niet als nummer
1 August 2025
Coby
HARDERWIJK
Goed. Wanneer nodig kan er overlegd worden om een juiste keuze qua reparatie / of onderhoud te kiezen. Dit ervaar ik als prettig en is ook de reden dat mijn auto bij jullie in onderhoud is.
25 July 2025
Gerben
Harderwijk
Voor een goede garage ga je naar Heersmink!
18 July 2025
Hanna
Harderwijk
wordt snel geholpen, vriendelijk personeel.
15 July 2025
Tima
harderwijk
Er wordt niet alleen verteld wat er wordt gedaan maar ook gedaan wat er wordt verteld.
14 July 2025
Heleen
Putten
Auto is altijd goed onderhouden en vriendelijke medewerkers
11 July 2025
Rick
Harderwijk
Vriendelijk, vakbekwaam, meedenkend. Dus aan te bevelen.
10 July 2025
Hans
Harderwijk
Ik word altijd snel geholpen. Vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat voor een vraag of snelle oplossing.
25 June 2025
Annerieke
Harderwijk
Ben al jaren klant en altijd zeer tevreden...goeie service en altijd snel geholpen!
23 June 2025
Richard
Harderwijk
We maken al meerdere jaren in alle tevredenheid gebruik van de huurservice van Autobedrijf Heersmink. De busjes zijn tip top in orde en we worden altijd vriendelijk geholpen.
19 June 2025
Karel
Vriendelijke mensen .
18 June 2025
Arie-Jan
Harderwijk
Voor zowel regulier onderhoud alsook wanneer er tussendoor iets moet gebeuren word ik altijd goed geholpen! De communicatie is duidelijk en prettig. Wanneer er bijzonderheden worden geconstateerd wordt ik altijd even gebeld voor overleg. Dit ervaar ik als heel prettig.
17 June 2025
Jeroen
Harderwijk
Via de site een personenbus gehuurd. De verdere communicatie en flexibiliteit waren prima. Volgende keer huren we hier weer!
12 June 2025
Anjuly
Ermelo
bij vragen en opmerkingen is er altijd tijd. prijs en kwaliteit verhouding top.
6 June 2025
Dick
Harderwijk
Goede service en vriendelijk geholpen
27 May 2025
Nico