Wordt altijd keurig en netjes geholpen Ben een tevreden klant Betrouwbaar
Topbedrijf! Uitmuntende service, vriendelijke mensen. Reparatie vakkundig uitgevoerd, exact volgens prijsopgave en tijd die ervoor was aangegeven.
Prima. Uitstekende service
Topbedrijf met uitstekende persoonlijke service!
Keurig behandeld heel goede garage
Klantvriendelijk, toelichting op werkzaamheden, tijdafspraak goed nagekomen
Correct. Zorgvuldig en snel
Positief. Zeer net geholpen en bijzonder klantvriendelijk. Goede service en duidelijk advies.
uitstekende service
Aangename.kennismaking gehad met dit bedrijf. Nette behandeling gehad. Volgende keer ga ik zeker.naar deze garage voor reparatie en service. Met vriendelijk groet, Klaas Verkerk Decorfabriek
Onderhoud en Reparatie\'s
even bellen voor lekke band en gelijk geholpen Top
Pech met de auto....onverwacht auto gebracht en ondanks vakantie personeel de auto snel gemaakt.
Vriendelijk , service gericht en vakkundig personeel
ben al jaren klant van dit bedrijf, mijn ervaringen zijn altijd positief, men is deskundig en vriendelijk.
Prima contact
Nessenweg 11 13