Goedenavond, via carsom offerte aangevraagd (voor het eerst) prima offerte, gezien de overigen. Uitstekende prijs/kwaliteit. Wist dat het onderdeel ongeveer 100 euro was. Goede ontvangst, afspraak en reparatie. Dank grt jan
Alleen maar goede ervareingen. Geweldige maar vooral klantvriendelijke hulp.
deskundig, eerlijk komt afspraken na kortom perfect
altijd behulpzaam; snel en efficient werken
Vriendelijke behandeling; goed gespecificeerde offerte; goede informatie over extra werkzaamheden
Goede service, altijd snel geholpen.
Staan altijd voor je klaar, goede service
prima service, werd zelfs even naar het station gebracht. en verreweg het goedkoopst na het doen van vele offertes
zeer klant gericht goede en snelle service
Zeer plezierig persoonlijk cotact
Goede service en doet net iets meer.
Eerlijk, no nonsense, afspraak is afspraak. Netjes geholpen, keurig aangegeven wat er bij de afleverbeurt nog aangepakt was. Afgesproken punten zijn keurig opgepakt. Prima ervaring.
goede voorlichting,vriendelijk personeel.Deskundig.
Nessenweg 11 13