Voor het eerst bij deze garage geweest en daarom kan ik geen mening geven vanuit het verleden. Maar mijn eerste indruk voelde gelijk goed doordat er de tijd werd genomen om alles goed door te spreken en eventueel uit te leggen. Als dan achteraf de factuur ook nog lager uitvalt dan afgesproken heb ik niks te klagen. Er van uitgaand dat alles goed is uitgevoerd ben ik tevreden over mijn keuze om naar Autobedrijf Heerjansdam BV te gaan.
goed in de afspraken, alleen jammer dat sommige prijzen niet of slechts gedeeltelijk vooraf kenbaar worden gemaakt,zodat er soms verrassingen aan de balie (afrekenen)voorkomen kunnen worden!!!!!!
Ideale garage om de hoek, altijd een gastvrije ontvangst en prima service. Ook nog verzekerd van een landelijke ontzorging door het Bosch Service systeem.
prima bedrijf, vertrouwd adres
prettig, deskundig en behulpzaam.
Deze garage is mij indertijd door iemand geadviseerd en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de prijs/kwaliteitsverhouding Maar ook van het vakmanschap en de klantgerichtheid.Ik kan het weten na 45 jaar ervaring met diverse garages. Ik kom toch niet zomaar vanuit Heemstede helemaal naar Heerjansdam. Ik ben toch niet gek !!!
al vele jaren een goede ervaring met autobedrijf heerjansdam. reden: wisselen winterbanden naar zomerbanden.
Plezierige mensen en goede service.
zocht simpelweg een goedkoper alternatief voor de tarieven van de ford dealer en Autobedrijf Heerjansdam zit bij mijn werk om de hoek, moet zeggen perfect, afspraak is afspraak !
Duidelijke afspraken. Direct overleg indien er bijzonderheden worden aangetroffen. Tijd om alle vragen te beantwoorden. degelijk en eerlijk. prima gevoel bij
Nessenweg 11 13
2995 DA Heerjansdam