perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf (Andere reden van dit bezoek: wisselen winterwielen.) Ik heb uitstekende ervaringen met Honda Borghstede. Zowel de mensen van de afdeling planning, als de verkoop en ook de monteurs (ervaringen vooral gebaseerd op de oude situatie, waarbij ik als klant door de werkplaats binnen kwam) zijn vriendelijk, beleefd en ook bereid op vragen te antwoorden. Ik vind het bijzonder dat dit niet ten koste gaat van hun werkhouding (goede focus). Tijdens het wachten (aangeboden koffie) merk ik op dat men bij Borghstede (ook de andere) klanten \'ziet staan\' en de kunst verstaat om een plezierig gesprekje te voeren, b.v. over de mogelijke aankoop van een volgende auto, zonder daarbij \'door te drammen\'. De verkoper was tijdens mijn aanwezigheid in een zijkamer in gesprek, maar hij herkende me en stak vanuit de verte zijn hand op , terwijl hij mij alleen kende van aangeboden koffie in de oude zaak. Als ik later kom onderhandelen over de inruil van mijn auto zal ik natuurlijk mijn zaken zo goed mogelijk behartigen. Maar deze kleine menselijkheden van iedereen maken wel dat ik in eerst instantie weer naar Borghstede zal gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg klant vriendelijk,je krijg een welkom gevoel.\r\nMaken geen problemen, (alleen auto\'s.)\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf helpt bij onverwachte situaties en zoekt actief mee naar oplossingen. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke benadering en mooie garage showroom waar je graag komt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenlijk geen opmerkingen. Er wordt goed geluisterd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf is goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen,prima garage.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Receptie belt keurig dat de auto afgemeld is. Vervoer van en naar huis is ook geen probleem. Helaas geen melding gehad dat de auto weer voor een APK moest

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeft een goede ensevice gerichte werkplaats

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, eerlijk advies. Staan altijd voor ons klaar.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen zijn goed wel 30 jaar, dit is al de derde verhuizing van de garage\r\nDe reden van het bezoek was nieuwe airbax

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en ze zeggen wat er moet gebeuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen zijn prima en wij zijn goed geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaringen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraak met herinneringen. Je moet de hele showroom door om bij de receptie te komen. Omdat er een paar mensen stonden te wachten kijk ik wat rond en sta nog nauwelijks bij een occassion of er wordt al door een verkoper gevraagd: \"Kan ik iets voor u doen?\" Daar kom ik dus niet voor.\r\nDe handeling door de receptionist was goed en duidelijk. Toen ik de auto ophaalde, vroeg ik of er geen bijzonderheden waren. \"Nee, alleen de remvloeistof vervangen\", zei hij. Toen ik echter de rekening kreeg, stond er wel heel wat meer dingen op.

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.