Prima service.

We kwamen voor een terugroepactie in verband de airbag. Afspraak gemaakt en op de afgesproken dag en tijd vlot geholpen en na twee bakjes koffie was de auto al weer klaar, top.

In een woord, bewondering

Daar ik nu niet mag autorijden hebben jullie de auto gehaald en weer gebracht. Onderdelen die kapot waren weten te bekomen en de schade hersteld. Dat een en ander een prijs heeft is begrijpelijk. Het is echt weer de Pontiac die ik ken. Hartelijk bedankt, Joost K.van de Merwe.

Tevredenheid ten top

Zoals al een aantal jaren achter elkaar, ook dit ker geen bijzondere dingen bij deze beurt. Wel is het elk jaar spannend of er bepaalde reparaties aan zitten te komen. In het servicehandboek staan wel periodieke onderhoudsdingetjes maar als consument kun je daar niet veel mee mar toch zou ik graag willen weten wat me te wachten staat bij een volgende beurt, dat me vooraf gezegd wordt wat er volgens fabrieksspecificaties nodig zou zijn. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het aantal gereden kilometers. Mijn collega, niet Honda rijder, kreeg toch even te horen dat dit en dit vervangen moest worden, nu kan dat normaal onderhoud zijn of spontaan stuk zijn gegaan maar in ieder geval zit ik niet op zulke verrassingen te wachten. Kortom, misschien valt er vooraf aan een volgende beurt iets te zeggen dat volgens de onderhoudsintervallen er dit of dit aan zit te komen.

uitstekend

We zijn heel goed geinformeerd en begeleid bij de aankoop van de auto!

bijzonder prettig klantcontact en goede service

prettige klantbenadering en servicegerichtheid

Altijd goede service en medewerkers zeer klantvriendelijk

Vlotte nette service!

Vlotte service, nette mensen, en zicht vanuit de showroom naar de werkplaats zegt iets over de nette werkwijze.

Snelle service

Wegens terugroepactie van Honda, daar terecht gekunt, werd binnen 1 week geholpen. Hoop alleen dat ze de melding bij RDW nog verwijderen

Vlotte afwikkeling van de werkzaamheden, wachttijd

Topie!

Ik zit natuurlijk al een tijdje bij Honda. De service is prima, klantvriendelijkheid is groot. Hulp en ondersteuning is direct en resultaatgericht. Erg prettig!

Vriendelijk en klantgericht.

Correct en snel behandeld.

Prettige, fijne garage met goede vakmensen

Prettige, fijne garage met goede vakmensen. Wordt altijd perfect geholpen. Kan geen negatieve punten bedenken.

Tot nu toe een goede ervaring

Er is een goed aanbod met auto's. Met een mooie nette werkplaats. Wel vind ik de prijzen best pittig in vergelijking met andere dealers. De voorlichting had iets beter gekund. Service tot nog toe prima Wel heel jammer dat er maar weinig dealers meer zijn. Zo wordt er helemaal bijna geen Honda meer verkocht.

Een prima Jazz gekocht uit 2015 met schoonheidsfoutjes na aflevering

Vlak voor de kerst 2019 een jonge Jazz gekocht uit 2015 met maar 8200 km op de teller, inmiddels stand 9350 km, gebruik boven 1:16, rijdt als nieuw en wat een heerlijke versnellingsbak! Prima auto met een boel binnenruimte en zo praktisch!! Na aflevering thuis een vreemd plekje in de wielkast achter ontdekt, roest op de rand? en ook een gescheurd deur rubber aan bijrijderszijde. Ook de derde deur kreunt bij openen en sluiten.. Met deze "gebreken"zal ik mij in Assen nog melden, ze hadden wat mij betreft gevonden mogen worden voor de aflevering, vandaar 8.

Vriendelijk personeel

Ik wou een speciale uitvoering en er was een auto die ik wilde. Maar tot mijn spijt net voor mij verkocht. Ze zouden mij bellen als er weer die type auto binnen kwam. Dat werd ook gedaan. Het is iets anders maar ik heb deze wel gekocht. Heb ik vragen of wat anders staan ze altijd voor mij klaar. Geweldige service en erg vriendelijk personeel. Dat geldt voor de verkopers en de mensen van de garage. In een woord gezegd top.

Goed geïnformeerd over nieuwe auto en soepel overleg over inruil auto en over de prijs.

Prettig overleg met verkoper en duidelijk gecommuniceerd over de prijsvorming. Prima !

Super service

Snel en accuraat geholpen.

Betrouwbaar en goede service.

Heel plezierig bedrijf

Borghstede in Assen is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Je wordt er snel geholpen en kunt er altijd met vragen terecht. Doordat de Honda niet vaak naar de garage hoeft kom ik daar hooguit 1 a 2 x per jaar. Je kunt altijd gebruik maken van een leen fiets tegenwoordig hebben ze er zelfs een elektrische fiets. Erg handig

Zoals altijd: Klasse

Zie boven

prima!

Grote beurt afgehandeld volgens afspraak . Mooi ruilsysteem met leen auto.

Behulpzaam en vriendelijk.

De kapotte achterruit wisser werd snel vervangen terwijl ik daarop kon wachten.

In redelijke tijd APK en 100.000 km beurt uitgevoerd.

Goede afspraak kunnen maken met een redelijk vlotte uitvoering.

Vakkundig vriendelijk en duidelijk.

Alle werkzaamheden helemaal volgens afspraak.

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.