Prima geholpen

Prima geholpen

Zeer goede garage.

Is een fijne garage met vriendelijke mensen die de tijd nemen voor de klanten

• Afspraken nakomen

Al jaren een uitstekende service.

Al sinds 2002 een uitstekende relatie met Borghstede. Zowel in Assen als voor geen in Hoogeveen. Rij al jaren met volle tevredenheid Honda.

• Afspraken nakomen

De garage waar ik mij al jaren thuis voel ... die mijn vertrouwen heeft.

Probleemloze service uitvoert. Aantrekkelijke inruilaanbiedingen voorlegt. En ook bereikbaar is met advies bij pech in het buitenland.

Ik ben heel revreden.

Ik kwam voor terugroepactie airbag, en vroeg om een afspraak voor het wisselen van winter- naar zomerbanden. Dat bleek meteen aansluitend te kunnen. Daardoor hoefde ik niet nog een keer van mijn woonplaats snaar Assen te rijden.

prima geholpen, maar mij wat te groots allemaal

prima ervaring, ik ben alleen wat van de kleinere , persoonlijke garage

Zeer te vreden.

Correcte behandeling klant vriendelijk bedrijf goede uitstraling.

Altijd vriendelijk en service gericht

Weer tijd voor een beurt en apk van 1 van onze Honda’s. Helaas was er een deel van de uitlaat niet goed meer, kan gebeuren bij 13 jaar oude auto, maar eerst wordt netjes gebeld en overlegd. Ook altijd een leenauto zonder betalen (alleen brandstof) staat voor je klaar. Vriendelijk personeel en service gericht. Absoluut aan te bevelen.

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met de aankoop van een tweedehands Cr-v. Een zeer prettig verkoopgesprek gehad. Er werd ruim de tijd genomen om me te woord te staan en ook bij de aflevering was er meer dan genoeg tijd om de overdracht af te wikkelen.

Super.

Aanleiding voor het bezoek was de recall voor de airbag. Alles vlot en keurig afgehandeld.

Fantastische auto, fraai, technisch hoogstandje, rijdt heerlijk.

De zeer geavanceerde techniek is bijna te veel vergeleken met het niveau van de ingeruilde auto die ruim 20 jaar goede diensten leverde. De 600 pagina's van het instructieboek (anno 2019) getuigt daarvan en het zou wenselijk zijn om begeleiding te kunnen krijgen bij een beknopte versie, indien gewenst.

Prima,

Prima, echter hebben wij wel één opmerking. Wij vinden het jammer dat de auto niet voor aflevering geïnspecteerd is op deukjes of krasjes, het gaat tenslotte om een nieuwe auto. Toen wij thuis kwamen ontdekten wij een 3-tal krassen in de dorpel van het rechter voorportier. Het probleem is wel adequaat aangepakt maar de kwaliteit van het spuitwerk laat te wensen over, namelijk een loper in de lak en rond het spuitvlak is de lak ruw. Het is ons deels zelf gelukt de ruwe lak op te poetsen maar getuigt niet van vakmanschap. Ook had de auto na het spuiten wel even gewassen kunnen worden daar op diverse plaatse schuurstof op en in de auto zat. Wij hopen dat het om een incident gaat daar wij vroeger ook als eens een Honda Civic van garage Harmanni en toen was de service goed, reden om terug te komen.

Customer first. Een heel fijne garage!

Hier ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant! Bedankt!

Alles netjes verlopen, nette zaak en vriendelijk personeel.

Het feit dat ik al vele jaren klant ben van Honda Borgstede zegt alles

In al die jaren dat ik bij Honda borgstede kom , komen zij altijd de afspraken na en ik kan er van op aan dat het onderhoud aan de auto (Honda Jazz) uitstekend gedaan word en de service van zelfs sprekend is

Snel en vakkundig.

Uitstekend!

Topbedrijf

Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. Niet alleen met verkoop maar ook na een kleine schade. Een échte aanrader.

Goed geholpen prima personeel

Vlotte en kundige afhandeling

Kon erop wachten. Meteen in behandeling genomen en snel gerepareerd.

Klantgericht, goede service en vriendelijk

Ik ben al jaren klant, zeer tevreden.

Heel goed

Het is volgens mij een totaal clubje wat heel goed samen werkt en voor elkaar klaar staat. Verkoop,receptie en werkplaatsmedewerkers.

prima service

Voor een oproep aktie terug voor de airbac, binnen een half uur was de auto weer klaar. Super.

goede service

Auto voor APK bleek toch een en ander mis, auto moest blijven. Volgende dag leenauto gekregen, alles goed geregeld. Auto is weer prima.

Prima ,had een afspraak om 1 uur werd gelijk geholpen en kon lekker warm zitten met genot van een kopje in showroom.

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.