Afspraak is afspraak
Vriendelijk personeel en gevraagde leenauto stond klaar.
Ik heb niet mee gekregen wat is het gebeurd , Ik zou graag vlg keer willen weten wat is gebeurd aan mijn auto!
Service
Positief
Ze zijn heel punctueel . Ontvangst altijd prettig.
Top bedrijf met perfecte service!
Prima service. 1 ding niet goed: er was afgesproken, dat ik zou bellen als ik de auto kom halen. De sleutel zou dan ivm coronavirus in de auto liggen. Dit was niet het geval. Ik heb toen weer gebeld. Er kwam toen iemand naar buiten, die de sleutel aan mij gaf. Op dat moment had ik het beter gevonden, als hij de sleutel ook in mijn auto had gelegd. Ik ben 73 jaar en heb verhoogd risico.
Leuk en vriendelijk personeel,zeer behulpzaam en duidelijk. Wat gevraagd werd, is perfect uitgevoerd . Dus ik ben zeer tevreden en blij dat ik weer een Honda crv heb.
Al bijna 40 jaar Honda rijder. uitstekende ervaring met het bedrijf Harmanni Assen.
Zoals gebruikelijk top
Netjes afspraak naar gekomen
Snelle service en correct
altijd correct, komen afspraken na, tot nu toe alles prima
Deze. Honda dealer volgt een goed protocol in deze moeilijke tijd. Ook de technische handelingen in de werkplaats zijn van een hoog niveau.
Prima en volgens afspraak
prettig, rustig, vriendelijk, met een luisterend oor voor meer als dat nodig is.
Goed geholpen, vriendelijke personeel.
We zijn keurig en vlot geholpen, en de prijs was ook zeer netjes in verhouding tot de werkzaamheden.
altijd goed en persoonlijk
Onze roestplekken werden extra behandeld. En toen ik pech had werd ik direct geholpen zodat ik weer kon rijden.
Personeel kent alle relatie,s bij naam; je bent daar geen nummer!
betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, meedenkend, hygiënisch,gastvrij
Goede service aardig behulpzaam personeel.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.