Ik had een vraag en daarop is zeer accuraat gereageerd.
zeer net bedrijf
Om 9 uur had ik een afspraak. Na een kort gesprek met de service desk over het gewenste product werd meteen tot actie over gegaan. De aangeboden kop koffie heb ik met plezier geaccepteerd. Na een prettig verblijf werd na een korte tijd mij de sleutel van de auto weer overhandigd door de uitvoerende monteur. Na een duidelijke uitleg van wat er zoals gebeurd was ging ik tevreden, met het dak open, weer op huis aan. Mij zien ze bij auto Borghstede zeker en vast weer terug!
iN IEDER GEVAL GEEN SLECHTE ERVARING ONDERVONDEN
We hebben een trekhaak aten monteren en gevraag de routeplanner te actualiseren; beide zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. We hebben een leenauto kunnen gebruiken, wat ook erg prettig was.
Het geluid hoor ik vooral bij optrekken Is dus nog niet in orde of moeten de remmen wennen? Als het zo blijft bel ik de volgende week. Ben altijd tevreden met jullie service!! Probleem is nog niet verholpen dus.
Prettige ontvangst en alles was via afspraak opgenomen. Kon wachten tijdens uitvoeren van de beurt. Gelijk de nieuwe Jazz en de E even bekeken.
We zijn goed ingelicht over de reparatie goede uitleg wat er gedaan / gerepareerd wordt. En wat er uiteindelijk gerepareerd is.
je wordt hier altijd heel vriendelijk benaderd. Iedereen kent je en maakt even een praatje. Een uurtje wachten doe je hier met plezier
Uitstelend
prima ontvangst koffie is uit de kunst snelle service leuke demo ( E-koets) snelle reparatie, aardige medewerkers, houwen zo
Is gewoon al jaren uitstekend
Prettig personeel en zeer vakkundig. Ben al jaren een vaste en geregelde klant van Autobedrijf Borghstede. Vooral de vakkundigheid van de werkplaats (m.n. de werkplaatschef) is een grote pluspunt. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. B.Oldenbeuving
niets te klagen
De plastic hoes zat nog op de bestuurders stoel en de in de computer van de auto was het signaal voor de onderhoudsbeurt niet verwijderd
Uitstekende service. Je kunt altijd terecht voor vragen. Vlotte afhandeling.
gastvrij, vriendelijk, prettig om er te komen.
Het voldeed allemaal prima
De airco van mijn Honda Jazz uit 2018 koelde naar mijn gevoel niet genoeg. Dit werd zonder afspraak meteen opgelost onder garantie. Systeem werd opnieuw afgevuld en op de terugweg werd hij wel echt koud.
Alles keurig geregeld.
Idem
Grote beurt HR-V diesel binnen 2 uren gereed.
Het mankement aan de auto werd goed en adequaat opgelost/hersteld. Even daarop wachten, is dan geen probleem.
zoals altijd - gewoon goed
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.