Verstand van zaken, kwalitatief hoogwaardig werk en zeer goede service
Goede service. Tijd voor de klant. Goede uitleg over wat er gedaan is.
Hij is lekker zuinig en praktisch in één woord hij is geweldig. En wordt goed geholpen en zijn vriendelijk ze staan altijd kaar voor je als wat hebt.
Top goede servise, en goede koffie.
Ik rij voor het eerst een automaat en hybride en ben uitermate tevreden met de nieuwe Honda Jazz . Inmiddels ben ik 17 jaar klant bij Borghstede en nog steeds zeer tevreden.
rij al meer dan 40 jaar honda en heb nog nooit z,on prima garage meegemaakt petje af
Zeer plezierige omgang
Onze vijfde Honda gekocht. We zijn zeer tevreden over Honda. De betrouwbaarheid is zeer goed, de auto komt alleen voor onderhoud in de garage.
Altijd goede service.
Inruilvoorstel was dik in orde.
DezeHonda was mijn eerste Japanner. Voor mij waren er wat onbekende mogelijkheden die me bij aflevering niet allemaal werden uitgelegd, maar bij een tweede en derde bezoek werd me het wel verteld. Toch blijven er nog vragen die ik bij een volgend bezoek aan u voor zal leggen. Ook mijn vraag naar rubber matten Heb ik nog steeds geen antwoord.
Altijd staan de respectvolle vriendelijke oprechte kundige mannen van mijn Honda garage klaar voor mij! Dat geeft mij een gevoel van vertrouwen!!!!
Ik ben zeer tevreden met de twee Honda auto's die ik tot nu toe gereden heb. Fijne auto! En het contact met de garage is goed; ze zijn allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk!
Conform afspraak zijn de werkzaamheden uitgevoerd.
Mijn ervaring wordt als prima beoordeeld
Ik heb autobedrijf Honda borghstede geweldig gevonden
prettige servicegerichte benadering
Al bijna twintig jaar klant van Borghstede. Nog nooit één probleem ondervonden. Altijd vriendelijk en efficiënt geholpen.
Goed en vriendelijk personeel, behulpzaam en goede uitleg over werkzaamheden.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Dat vind ik erg prettig!
alles netjes geregeld
Alles wordt fantastisch geregeld
Een prima service en vriendelijk
Zeer klantvriendelijk.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.