Prima! Mooi snel klaar.

Fijne sfeer. Goede service.

• Afspraken nakomen

Vriendeljk en hulpvaardig, duidelijk en goed resultaat.

• Afspraken nakomen

Betrouwbare garage, keurige behandeling.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed.

• Afspraken nakomen

Technisch kan ik het niet beoordelen, maar de benadering is zeer plezierig. Ben prima te spreken over de garage en het personeel!

Klantvriendelijk, prima service

Nadat we per e-mail hadden geïnformeerd naar een auto die verwacht werd, belde de verkoper ons binnen een paar uur terug. Na het sturen van de foto’s van onze auto kregen we dezelfde dag nog een telefoontje met een goed voorstel. 3 dagen later zijn we bij de dealer langsgegaan om de auto te bekijken. We werden erg gastvrij ontvangen met een kop koffie. De auto voldeed aan de beschrijving en zag er top uit. Na een proefrit hebben we de auto gekocht. Tijdens de aflevering nam de verkoper alle tijd voor ons en zijn de verschillende functies van de auto toegelicht. Ik moet zeggen dat ik nog niet eerder zo’n goede aflevering heb gehad.

• Afspraken nakomen

Grote beurt gegeven maar geen APK

Goede service en vaklui. Alleen ging ik ervan uit dat de APK keuring bij de beurt in zat totdat ik door de rijdienst van wegverkeer werd gewezen op het ontbreken van mijn APK. Kan ook mijn fout zijn, echter de APK datum zat vlak bij de datum van de beurt. Ik been gewend dat de garage dit dan automatisch mee neemt.

Kleine beurt, prima verlopen

Kleine beurt, prima verlopen. Netjes uitgevoerd binnen vooraf gevraagde tijden.

• Afspraken nakomen

Zoals de jaren lange ervaring, naar verwachting.

Doordat de ervaring jaren lang is wat je verwacht kom je steeds weer terug bij de garage voor een vervolg.

• Afspraken nakomen

Mooi bedrijf, leuke mensen, prima auto.

Heel goed geholpen door Joop. Prima auto. Schoonmaakwerk niet 100%. Loszittende deurstrip kom je tegen bij schoonmaken. Doen hun werk maar geen autofanaten. Geen reactie meer gekregen over boekjes en papieren die ik heb opgestuurd. Hoop dat het goed is aangekomen.

• Afspraken nakomen

Zoals altijd een prima service

Goede wijn behoeft geen krans.....

• Afspraken nakomen

Prima, volgens afspraak en duidelijk.

Zoals altijd prima.

Goed.

• Afspraken nakomen

Honda kwaliteit zoals het hoort.

Zoals ik altijd gewend ben bij Borghstede; uitmuntende kwaliteit en service.

Super service

Mijn auto wordt al jaren onderhouden, door Honda Borghstede. Ik moet er 2 uurtjes voor rijden, maar de moeite waard. Hele aardige mensen en super service.

• Afspraken nakomen

altijd prima contact, kennen mijn naam... al jarenlang klant (2006)

Grote beurt laten uitvoeren en daarbij bleek dat alle banden te ver waren versleten. Was achteraf ook geen wonder want de voorbanden hadden er al meer dan 60000 km op zitten en de achterste banden ruim 80000. De prijs is altijd even slikken maar de service is top!

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Probleemloze onderhoudsbeurt

Onze Jazz was weer toe aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Volgens verwachting waren er weer geen bijzonderheden en was de beurt na 5 kwartier alweer afgerond. Achteraf bleken alleen nieuwe ruitenwissers nodig om aan de APK verplichtingen te kunnen voldoen.

Geweldig.

Verliefd op mijn auto.

• Service N.v.t.

Snelle service, direct geholpen

Vervanging van ruitenwisser zonder afspraak van te voren gemaakt te hebben. Vlot afgehandeld.

• Afspraken nakomen

Uitstekend in termen van aanvangstijd cf. afspraak; doorloop tijd ook volgens afspraak en dus op tijd klaar met 4 omgewisselde banden. Rekening alleszins redelijk

Super service

Bij de app bleken de remschijven roestig. Ik kon zonder problemen een leenauto meekrijgen. Ook een vorig bezoek kregen we prima service bij een olie lekkage. Motor schoongemaakt zonder extra kosten.

• Afspraken nakomen

Het Bedrijf Borghstede in een woord perfect.

Maar de maatschappij Honda is gewoon slecht. Ik zou van merk veranderen, maar de kwaliteit van de wagen en vooral de geleverde service van de garage weerhoudt mij ervan te veranderen. Eeuwig jammer

• Afspraken nakomen

Prettig, ontspannen en volgens afspraak

Men deed zoals was afgesproken!

Heel tevreden.

Ik kwam voor bandenwissel, ben keurig op tijd geholpen. Op mijn verzoek zijn nog oppervlakkige krasjes gepolijst. Er is meestal tijd voor een gezellig praatje. De sfeer is gemoedelijk.

als zeer goed

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.