Fijn autobedrijf, persoonlijke contact en uitstekend onderhoud aan de wagen. Absoluut geen "onderste uit de kan" mentaliteit die veel andere autobedrijven (ik spreek uit ervaring) wel eens laten zien. Zeer content met mijn recente overstap naar het merk Honda en autobedrijf Borghstede!
Vriendelijk en hulpvaardig
Hele fijne garage om zaken mee te doen!
Zie boven
Ik lever mijn autosleutel in, krijg na een paar uur bericht dat de auto klaar is, ik krijg mijn autosleutel en hoor wat er is gedaan, thuis zie ik op een mail wat er is gedaan. Ben ik nu tevreden? Ja op basis vertrouwen want ik kan niet zien wat er is gedaan.
Snelle oplossing van het probleem, garantiegeval.
Super service, denken mee en geven je een goed gevoel. Je wordt serieus genomen en ze geven je een goed gevoel
Er is niets aanbevelen
Ben tevreden over snelle behandeling en resultaat
Heel goede service gekregen. Top garage.
Jaarlijks onderhoud en APK volgens afspraak uitgevoerd en na afloop de uitgevoerde werkzaamheden besproken.
Mijn eerste bezoek aan deze Honda dealer is zeer positief te noemen. Het gevoel dat je als klant hier aan het goede adres bent, werd volledig bevestigd door de vriendelijke en positieve houding van het personeel.
veel persoonlijker dan het gemiddelde autobedrijf, deskundig en er wordt heel goed ingespeeld op se specifieke vraag
Klantvriendelijk, goede service, goed product.
Eerlijk bedrijf met nette prijzen en zeer vriendelijk personeel. Heel blij met onze gekochte civic, wat een top auto.
ik ben een zeer tevreden klant
Je kunt op ze rekenen .
Goed geholpen!
Tevreden door service en vakbekwaamheid.
Zelfs telefonisch probleem op lossen is zelf daar mogelijk ,klant vriendelijk bedrijf
Nette ontvangst en overname van vervoer. Duidelijk uitgelegd wat gerepareerd is. Rustig tijd voor de klant. Vriendelijk en niet opdringerig. Altijd welkom.
Dhr Joop is heel betrokken en levert onze familie al jaren geweldige service.
Klantvriendelijk en attent
De uitleg over de mogelijke aankoop was duidelijk. De proefrit voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. De onderhandelingen om tot de aankoop te komen verliepen correct. Bij het afhalen van de auto werden wij goed ontvangen en was er een zeer duidelijke uitleg in de auto omtrent alle mogelijkheden. De papieren waren keurig geregeld.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.