Zeer tevreden ad telefoon.
De auto heeft binnen de afgesproken tijd zijn onderhoudsbeurt gehad. Plezierig dat er op wachten kon.
Goede ervaring. Klantvriendelijk. Betrouwbaar.
Geheel volgens plan met warme ontvangst.
Wij wissel wintervelgen/banden naar zomervelgen/banden eveneens een software update op de auto gekregen. Top.
Goede service.
gewoon goed
Aankomst altijd een warm welkom en een vriendelijk woord. Een nieuwe Honda Jazz leenauto mee gekregen, weer een ervaring rijker met alle nieuwe snufjes en dingetjes. Na paar dagen een belletje dat auto klaar was weer op mijn gemak vanuit Utrecht naar Assen (dat wil toch heel wat zeggen over de garage ,terwijl er hier in Utrecht er ook een is) Wederom bedankt weer voor jullie warm welkom en tot volgend jaar ! Hartelijke groeten ada cloo-ten hoeve
Al 15 jaar een fijne betrouwbare dealer en werkplaats.
Altijd snelle en vriendelijke service met een persoonlijke benadering. Absolute aanrader
Top service en vriendelijk personeel
kleine beurt voor mijn Civic 1.5 Turbo en ik had ook 4 nieuwe banden nodig; die waren dus bij Honda goedkoper als bij de kwikfit en direct snel en vakkundig gemonteerd.
Zoals altijd uitstekend !
Alles wordt uitgevoerd zoals afgesproken.
Geen nieuwe banden bij voldoende profiel, gewoon doen wat nodig is. Chapeau
Vrij soepel met het maken van de afspraken wat betreft de aankomsttijd. Bij problemen goed benaderbaar en geeft goede adviezen.
Zeer behulpzaam op alle mogelijk gebied
Prima ervaring, oplossings gericht werken. Personeel plezierig in omgang.
Het maken van een afspraak loopt gesmeerd. De ontvangst bij het afleveren is uiterst hartelijk.
Service staat op een zeer hoog peil.
Zoals je van Honda kunt verwachten was alles prima geregeld
Altijd vriendelijke mensen
Alles volgens afspraak
Nvt
We hebben hier onze 4e Honda gekocht. Al jaren komen we hier. Zeer prettig bedrijf. Ik laat ojnze auto hier met het volste vertrouwen achter voor onderhoud.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.