Klantviendelijk en snelle service.
Bandenwissel, APK. Kreeg leenauto mee. Alles keurig voor elkaar.
Zijn altijd correct en vriendelijk
Direct hulp geboden na telefoon. Zowel aan huis als in de garage.
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, afstemming over te plegen onderhoud is standaard. De reparaties worden vlot en vakkundig uitgevoerd. Daarnaast is Honda geen dure auto in onderhoud! Honda Borghstede is een prima garage!
Betrouwbare garage.
Nogmaals zeer positief. behulpzaam.
Zie boven
Goede ondersteuning bij de hulpvraag. Service gericht. Dit keer een dingetje vergeten.
Eerlijk bedrijf en zeer kundig onderhoud. Kom er eigenlijk alleen voor de beurten (een Honda gaat volgens mij nooit stuk) maar het is altijd prettig.
Zoals gewoonlijk
Altijd alles punctueel en geen nawerk. Jammer dat niet alle garagebedrijven dit nivo halen.
altijd goed.
Ben nav een storing in auto, bij jullie gekomen. Dichtbijzijnde dealer. Ben toen snel en netjes geholpen, ook de problemen die ik met de airco had zijn onder garantie verholpen. Volgende onderhoud is ook netjes uitgevoerd.
Zoals wij Borghstede al jaren kennen klantgericht en vriendelijk. En reparatie keuzes makend voor de klant en niet om er meer aan te verdienen is zoals wij Borghstede al vaker hebben meegemaakt. Top wij blijven klant.
Werken netjes en zijn altijd vriendelijk. Ook voor kleine dingen erg behulpzaam. Zou niet snel switchen van garage.
Klant vriendelijk bedrijf ondanks de grote afstand tussen onze woon plaats kiezen wij er voor onze Honda bij Borgstede ,alle beurten enz. te laten doen.
Altijd zeer accuraat, vriendelijk zonder overbodige reparaties.
Je word vriendelijk geholpen. Goed uitgelegd wat de kosten zijn. Meedenkend.
Kan altijd terecht op mijn tijd. Zeer persoonlijke benadering. Perfecte adviezen.
het is wel wat koud ?oke de gas prijs is duur.
vriendelijk, je voelt je helemaal thuis, uitstekende monteurs en leiding. om een nieuwe auto te kopen hoef je hier niet lang na te denken, ze weten waar zij het over hebben dus geen kul verhalen, uitstekende service, je komt hier graag vor terug.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.