Deze garage is er echt voor de klant, Komt afspraken na en levert topwerk
Op de afgesproken tijd aanwezig en reparatie binnen tien minuten gefikst.
De mensen van Autobedrijf Borghstede denken met je mee en ze weten wat ze doen.
Vriendelijk personeel en adequaat geholpen
G.b.
Deze reactie schrijf ik 31 juli 2022, garagebezoek was 18 juli. Probleem was dat auto niet wilde staqrten omdat de accu 'leeg' was gelopen. Al tweemaal, 10 juli en 17 juli, dot probleem. Garage meende dat een uodate van de elektronica de oplossing zou zijn. Prima service, vriendelijk en kon snel terecht. Evenwel is 31 juli de accu weer leeg. Honda assistance functioneert goed, ANWB en Poort starten de auto rap op met een draagbare accu. Handig ding, moet als accesoire bij deze auto geleverd worden. Kennelik is er eenn structureel probleem met deze Jazz Hybrid (7500 km gereden). Vriendeloijke groet, Roel Bakker
Zoals gewoonlijk goed ontvangst, goede service en nadien uitleg van de monteur Perfect. Met vriendelijke groet, R Kuik
Vlotte afhandeling, prima product
Netjes en correct de auto onder garantie van Honda gerepareerd. Ondanks dat de auto daar niet was gekocht. Zeer tevreden. Hopelijk nu probleem opgelost.
grote klasse
Altijd afspraken nakomen nooit geen nawerk.
Gewoon een fijne garage, goede en vriendelijke service. Altijd een vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en dit in een prettige wacht- showroom (geen straf om even te wachten).
Hele goeie klantenservice. Kom meniet vastmeer tegen, maar hier wel. Iedere keer weer!
Adequaat
Uistekend geholpen
Vriendelijke ontvangst, alle tijd voor de klant. We rijden Honda sinds 1975, sindsdien klant bij Honda Borghstede, dat zegt toch voldoende
Wij rijden alweer wat jaartjes Honda. Bij Borgstede voelen wij ons gehoord en vertrouwd. Geen vervelende ervaringen gehad.
Uitgevoerde werkzaamheden op eerste Factuur niet geheel duidelijk, is inmiddels met tweede Factuur naar tevredenheid gecorrigeerd.
Wij kwamen eigenlijk onaangekondigd en alleen om informatie in te winnen. Men had alle tijd om ook nog een proefrit te maken.
Binnen 1,5 uur klaar Kan er weer een jaar vooruit
Klantgericht Vriendelijk Altijd goede service
Goede snelle service. Afspraak online gemaakt, mooi dat je er een herinnering van krijgt. Vriendelijke personeel.
niets aan toe te voegen
plezierig en persoonlijk
Goede snelle service
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.