Ook mede omdat we een vrij nieuwe auto rijden hebben we er weinig kosten aan en kunnen we rekenen op snelle service en vakkundige medewerkers. Prettige sfeer en stabiel bedrijf. Dik tevreden
Fijn bedrijf!
Fijn bedrijf!
Erg vriendelijk en prettige personeel bij het wachten altijd een kopje koffie. Mijn auto is in goede handen.
Geen verdere opmerkingen
Geen verdere opmerkingen
De verkoper had direct aandacht voor ons en bood ons koffie aan. Na de proefrit kwamen we snel tot de aankoop. Alhoewel de inruilprijs mij eerst wat tegenviel heb ik achteraf toch een goed gevoel over de aankoop. Later wilde ik toch nog andere wielen. Ook dit werd zonder problemen keurig opgelost. Wij wilden de auto wat later ophalen i.v.m. de afstand. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Over de Honda CRV Executive uit 2019 die wij aanschaften niets dan lof. De auto voelt als nieuw en rijdt geweldig.
Uitnodigende sfeer, vlotte bediening van ontspannen en kundige verkoper. Prettig om op deze manier geholpen te worden.
Altijd goed geregeld en prima voor elkaar. Ervaren garage en prettige mensen.
Service is uitstekend, onze oude Honda Accord wordt goed onderhouden en kan nog wel een hele poos mee.
Goede service zeer vriendelijk en bekwaam personeel.
Uitstekend,en tevreden
Snelle afhandeling
Een fijne garage die aandacht heeft voor de klant
Altijd vriendelijk correct
De eerste ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Ze staan open voor vragen en zeer gastvrij. Ik heb daar een Honda Civic gekocht en zeer tevreden hoe het gegaan is. Kortom....ik raad dit bedrijf zeker aan!!. Jan Apol
Zeer prettig, aardig en vakkundig personeel. Komen hun afspraken na
Al jaren keurig geholpen door de zelfde mensen.
Snelle service , gastvrijheid, en leuke mensen.
Denken mee aan oplossingen als er iets is.
het was zoals altijd weer prima
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.